Mijn Meester houdt van suggestie...

Ik vind het prettig als mijn Meester mij tijdens het spel blinddoekt. Dat kan op diverse manieren, maar het effect is uiteraard hetzelfde. Je zicht wordt weggenomen waardoor je meer voelt, ruikt, hoort en proeft. Het allerspannendste is dat je niet weet wat je te wachten staat. Je ziet niets aankomen waardoor je niet kunt voorbereiden op….

 

Voor een Dom is een blinddoek een ‘tool’. Het geeft hem/haar de vrijheid om (nieuwe) dingen uit te proberen met zijn/haar Sub. Met een blinddoek verhoog je de prikkels van de andere zintuigen en vergroot je de spanning. Wat gaat je Dom met je doen? Wat is dat wat je voelt? Ik vind het een heerlijk gevoel. Zo lag ik onlangs geblinddoekt, op mijn rug, op bed. Mijn benen waren opgetrokken. Ik was zo vastgebonden dat ik geen kant op kon. Dat gold ook voor mijn polsen. Uiteraard kon ik niets zien. Meester had een heerlijk speeltje op mijn G-spot geplaatst en prikte mij met iets over mijn lijf. Denk aan borsten, tepels, benen, lipjes en vagina. Meester suggereerde dat het om een puntje van een mes zou (kunnen) gaan. En dat ik vooral stil moest liggen. Die combinatie was zo spannend dat ik het eigenlijk niet omschrijven kan. Puur genot. Ook dit soort ‘spelletjes’ hoort bij een spel tussen Dom en Sub.

 

Door een blinddoek te gebruiken kun je het spel dus sensueler maken of juist macht en controle uitoefenen op de ander. Het is maar net hoe je het( blinddoek) wilt inzetten. Hoe heerlijk een blinddoek ook is, zorg dat je het alleen gebruikt bij iemand die je vertrouwt. Tenslotte geef je de macht uit handen. Als je ook nog eens bent vastgebonden, kun je geen kant op als iemand andere ideeën heeft bij jullie spel. Er zijn allerlei soorten maskers te koop, maar je kunt ook gewoon beginnen met een shawl uit je kast. Een goede Dom zal zich af en toe terugtrekken en zijn/haar sub met rust laten waardoor de spanning nog meer wordt opgevoerd. Doe dus alleen dingen waar je allebei achter staat. Mijn Meester houdt van suggestie. Zeggen dat het dit is, terwijl het eigenlijk een heel onschuldig speeltjes (voorwerp) is.  Daarnaast kan hij zich heerlijk uitleven met bijvoorbeeld gember, kaarsen (kaarsvet) of ijsblokjes. Meester zegt dat hij dan erg kan genieten van mijn reacties als zich opeens iets onverwachts voordoet.

 

Een blinddoek is dus een goede manier om een Subje het zicht te ontnemen. Als je wat langer speelt, kun je over stappen op BDSM-blinddoeken die bijvoorbeeld van leer zijn gemaakt, met een gesp aan de achterkant en soms zelfs met een slot. Niet iedereen is even gecharmeerd van de blinddoek. Toch wordt het vaak en door de meeste Doms met grote regelmaat gebruikt.  Mij geeft het een extra dimensie aan het spel. Ik kan mij beter afsluiten. Doordat mijn zicht wordt ontnomen, moet ik mij wel over geven aan mijn Dom. Het zet mijn andere zintuigen op scherp en maakt alles nog intenser. Daarom zeg ik doen. Geef je over aan je Meester en vergeet niet te genieten. Want niet alles draait om ‘pijn’. En die suggestie….I Love it.