· 

Ik bibber en schreeuw het uit...

Meester heeft een uitstapje gepland. Het is prachtig weer en het beloofd een mooie dag te worden. Van tevoren is Meester op zoek gegaan naar een geschikte locatie. Geen gemakkelijke opgave vooral omdat met mooi weer de mensen erop uit trekken. Maar het is hem gelukt.

 

Na een korte rit en een klein stukje lopen, komen we in een gebied dat eruit ziet als een park in combinatie met een niet al te dicht, begroeid bos. Meester is opgewekt en ziet tijdens de wandeltocht overal mogelijkheden. Ik wat minder. In de auto heb ik mijn vest al uitgedaan en draag alleen een jurkje met platte schoenen eronder. Geen bh en geen slip. Uiteraard heb ik mijn plug in en heb ik van alles in een tasje gestopt. Verder draag ik mijn boeien en mijn collar. Ik loop met kleine passen achter mijn Meester aan. Doordat mijn Meester voor vertrek mijn enkelboeien aan elkaar heeft geklikt, heb ik moeite om hem bij te houden. Meester is op zoek naar een goede boom, maar stopt uiteindelijk bij een omgevallen exemplaar. Hij maakt mijn enkels los en ik mag voorover buigen over een brede zijtak die enigszins omhoog steekt. Ik spreid mijn benen en ik voel hoe de vingers van mijn Meester vaginaal naar binnen glijden. Hij drukt de plug er wat dieper in en begint met een stevige spanking op mijn billen. Het ritme is regelmatig. Ik hou ervan. Het is makkelijker om je er aan over te geven. Toch ben ik blij als ik merk dat de slagen minder worden en haal dan ook opgelucht adem als Meester de zweep op de grond legt. Ik bedank hem met een blowjob. Uiteraard lekker diep. Dan lopen we rustig verder.

 

Mijn jurkje heb ik uitgetrokken. Ik mag voor mijn Meester lopen. Zo heeft hij een goed uitzicht op mijn rode kont. We verlaten het bos en komen aan op een open veld met her en der een boom. Meester stopt bij een boomstronk en laat mij erop plaatsnemen. Ik krijg een blinddoek voor en een gag in mijn mond. Meester bindt mijn polsen vast op mijn rug, trekt mij weer overeind en neemt mij mee naar een boom. Ik moet stil voor de boom staan terwijl Meester met iets bezig is. Het duurt lang en ik hoor van alles. Ik word er zenuwachtig van. En dan is daar de stem van mijn Meester met de vraag of ik er klaar voor ben. Ik kan niet anders dan ´ja´ zeggen. Voor ik het weet, voel ik hoe een bosje brandnetels op mijn voorkant neerkomt. Het brand meteen, maar ik sta zo opgesteld dat ik geen kant op kan. Meester slaat op de binnenkant van mijn benen en buik. De slagen zelf doen geen pijn, maar het jeukt enorm. Dan mag ik keren en voorover buigen. En weer gaan de slagen door. Ik wiebel, maar Meester gaat rustig verder. Niet hard, wel snel. Mijn billen doen pijn. Een pijn die heel anders aanvoelt dan een spanking. Ik bibber en wil schreeuwen, maar door de gag komt er geen geluid uit mijn keel. Hooguit wat gemompel. Dan mag ik op de stronk gaan zitten. Uiteraard met mijn billen volop in de brandnetels. Het prikt, prikt en prikt nog meer. Als Meester mij weer laat knielen, pijp ik hem voor de tweede keer dankbaar. En zoals altijd,  weet ik dat ons samenzijn er nog lang niet op zit.