Trillen van een cocktailprikker...

Waarom voelt het samenzijn tussen mijn Dom en mij (Sub) speciaal? Wat is het dat je soms denkt; ‘ik wil dit niet, het doet pijn’, maar er ook weer naar verlangt? Eigenlijk heb ik daar nog steeds geen pasklaar antwoord op. Het is een combinatie van meerdere factoren. Ik zou bijna zeggen dat Sub-zijn iets verslavends heeft.

 

Als Sub vraag ik mijzelf wel eens af hoe anderen hun ‘Sub-zijn’ ervaren. En dan met name Subs die naar betaalde Doms gaan. Ik heb daar geen oordeel over, maar heb wel het idee dat ze er anders instaan (ervaren). Uiteraard kan ik het mis hebben. Het principe is natuurlijk hetzelfde, maar ik haal bijvoorbeeld veel uit ons samenzijn. Ik ben dan ook heel nieuwsgierig of iedereen dat zo ziet en/of voelt. De afgelopen week was heel speciaal. Het was weer een tijdje geleden en dan is het altijd wennen als je net begint. Ik vind een lange spanking (niet te hard) op de billen met een paddle altijd super (fijn). Het is een heerlijk ritme  waar ik mij makkelijk aan kan overgeven. Dat geldt ook voor een bondage. Soms sta of lig ik erg onprettig en snoeren de touwen in mijn huid. Eenmaal er doorheen, is het goed te doen.

 

De zwepen zijn af en toe best pijnlijk. Uiteraard ligt het er ook aan op welk lichaamsdeel de slagen neerdalen. Welke zweep het is en hoe hard Meester slaat. Daarnaast was het ook weer een kennismaking met gember. Het branden in je anale gaatje en rondom de vagina. Heftig. Zo'n gevoel komt op en ebt weer weg. Datzelfde gevoel heb ik ook met tepelzuigers. Het er opzetten is zo niet prettig en dat geldt ook voor het afhalen ervan. Ik leer mij steeds meer open te stellen. Het is dan ook heerlijk om gewoon ‘au’ te kunnen roepen of een keer te vloeken. Een voordeel als je een vaste Dom hebt, is dat je op een gegeven moment een bepaald vertrouwen in elkaar hebt. Ik heb steeds meer het idee dat ik mij vrij genoeg voel om mij te (kunnen en mogen) uiten. Ongeacht of de ander dat kinderachtig of niet gepast vind. Gelukkig mag ik van mijn Meester mij laten gaan.

 

 Het grappige was dat Meester deze keer een cocktailprikker als speeltje gebruikte. Ik had nooit verwacht met zo’n groot effect. Meestal sluit ik mijn ogen en gluur af en toe een beetje. Een prikkertje kriebelt en prikt. Net als bij een radeerwieltje ligt het gevoel van (beetje) pijn en fijn dicht bij elkaar. Een prikkertje in combinatie met al het anderen leverde mij zoveel positieve spanning op dat ik er enorm van ging trillen. Een samenspel van wat je allemaal al hebt ervaren in afwachting met wat je te wachten staat. Spannend en het voelt goed. En nog beter is het om je er aan over te geven. Je niet in te hoeven houden. Ik zou dat nooit kunnen bij iemand die ik niet voor de honderd procent vertrouw. Meestal eindigen we een ontmoeting met mijn favoriete speeltje op onder meer mijn G-spot. Ik vind het zo enorm fijn dat mijn Meester ook daar alle tijd voor neemt. Uiteraard is het pas compleet na een blowjob en een heel lange omhelzing. Het is altijd weer bijkomen na zo’n samenzijn. Soms heb ik een halve dag nodig om te kunnen aarden, maar kan er daarna weer tegenaan.