· 

Ik voel de klappen van de zweep...

Eigenlijk is het helemaal niets voor mij; afspreken in een hotel. Het voelt ‘cheap’ en ‘sleazy’. Uiteraard heb ik niets in te brengen en wordt het een klein hotelletje waar ik nog nooit van heb gehoord. Het enige dat ik meekrijg, is dat het een bijzondere dag  gaat worden,

 

Waarom ik moeite heb met afspreken in een hotel? Het is meer iets voor mensen die stiekem ´van bil´ willen gaan. Uiteraard kan dat super spannend zijn, maar niet bij dit soort ontmoetingen. Het weer zit in ieder geval mee. Na dagen regen schijnt er een zwak zonnetje en is de lucht blauw. Het hotel is een dik uur rijden. Vooraf heb ik de opdracht meegekregen om mijn koffer te pakken voor de nacht. Het was nog best een dingetje om vrij te krijgen, maar ben blij dat het mij is gelukt. Eenmaal aangekomen zijn we zo ingecheckt. Een prachtige kamer met een geweldig uitzicht. Het bed ziet er verleidelijk uit. Ik ben dan ook in de veronderstelling dat we hier een lange dag gaan doorbrengen, maar zodra we onze koffers neerzetten, zegt Meester dat ik mee moet komen en alles zo kan laten staan.

 

Een beetje verbouwereerd verlaten we het hotel en gaan weer weg met de auto. Meester heeft duidelijk een plan. Na een kwartier rijden bereiken we een bos. Meester stopt de auto en beveelt mij om uit te stappen. We lopen een tijdje rond tot Meester zegt dat ik mag stoppen. Pal voor mij staat een grote boom met een niet al te dikke stam. Terwijl ik de boom nog aan het bekijken ben, rommelt Meester in een tas en haalt er een touw uit waarmee hij mijn polsen op de rug, in mijn nek, aan elkaar vastbind. Mijn ogen worden afgedekt met een shawl. Ik probeer mijn rug wat te rechten en spreid mijn benen automatisch wat meer uit elkaar. Ik schrik even van de aanraking en voel hoe het puntje van een mes langs mijn huid glijd. Meester begint langzaam met het mes gaten in mijn kleding te maken. Ik voel hoe hij rond mijn tepels met de mes rondjes maakt. Ik ril ervan. Meester zakt af richting mijn vagina. Om het gaatje groter te maken, boort hij met zijn vinger in het gat en stoot door naar mijn vagina. Ik word er nat van. Hij trekt zijn vinger eruit en laat mij mijn warme vocht oplikken. Daarna volgt de achterkant. Eerst vaginaal, daarna anaal. Ineens is het stil. Ik hoor hoe Meester wegloopt. Het was mij niet opgevallen, maar Meester heeft een kleine radio meegenomen. Ik hoorde zachte jazz muziek.

 

Opeens voel ik de klappen van een zweep. Het is zo onverwacht, dat ik er bijna van val. Meester stopt niet, maar slaat rustig door. Ik heb moeite met mijn evenwicht en wip wat op en neer. Het zijn abrupte en krachtige slagen. En dan is het voorbij. Meester is gestopt. Ik probeer mij voor te stellen waarom. Het volgende moment voel ik hoe er warm kaarsvet over mij heen word gegoten. Vaak, snel en veel. Zowel de voor- als achterkant. Een deel van het vet komt op mijn kleding terecht, maar zeker ook een deel druipt over mijn tepels en andere plekken waar Meester gaten heeft gemaakt. Met zijn vingers speelt hij met mijn tepels. Het warme kaarsvet verspreidt zich en ik merk hoe mijn tepels van links naar rechts worden getrokken en hoe Meester ze in rondjes draait. En weer voel ik de zweep. Na een paar flinke tikken, maakt Meester mij los. Ik krijg een lijn aan mijn collar en mag achter Meester aanlopen. Geblinddoekt uiteraard. Op naar de auto….