· 

Altijd in control...

Is Sub zijn heftig? Alles wat ik doe, is niet heftig. Mijn Meester is vrij mild met mij. Ik zie regelmatig filmpjes voorbij komen waarin bijvoorbeeld zo hard wordt geslagen dat de billen kapot zijn.  Dat moet je willen. Ik ben echt een watje op dat vlak, maar zoek zeker mijn grenzen op.

 

 

Zo hoorde ik dat sommigen ‘brandmerken’ heftig vinden. En dat het mensen afschrikt. Zoals met meer zaken, is het jammer dat er nog steeds een verkeerd beeld bestaat als je het met anderen over een S/M relatie hebt. Bij alles wat ik doe, is over nagedacht. Ik zou nooit ´iets´ zomaar en overhaast doen. Naast het Sub zijn, heb ik ook nog een leven waarin onder meer moet worden gewerkt. Daarnaast wil ik gezond en wel aan andere activiteiten kunnen deelnemen. Ik ben zuinig op mijn lijf. In alles wat ik doe, vertrouw ik in kennis en kunde van mijn Meester. Ik weet dat hij nooit iets onbezonnen zal doen en precies weet wat ik wel en niet aankan. Dat maakt dus dat Sub zijn, niet heftig is. Natuurlijk is dat voor iedereen weer anders. De filmpjes en of verhalen die je ziet op social media zijn doorgaans best wel heftig omdat dat vaak is wat anderen willen zien. De werkelijkheid is dat veel S/M relaties een stuk ‘milder’ zijn. Toch kan ik je zeggen, ondanks dat ik misschien minder hard wordt aangepakt, het af en toe best pijn doet. Een cane, zweep of paddle voel je echt wel op je lijf.

 

Sub zijn heeft, door de komst van mijn Insta en website, sprongen genomen. Ik ben meer sub dan ooit en ben er elke dag wel een paar uur mee bezig. Ik wil heel graag het beeld veranderen. In mijn  werk sta ik in veel contactmet anderen. Heel soms breng ik het ter sprake, maar negen van de tien keer reageren mensen geschokt. Mensen liken je Insta, maar willen niet dat anderen zien dat ze een Sub volgen en ‘ontliken’ je weer. Ik heb overigens niets heftig op social media staan. Mijn relatie met mijn Meester is gelijkwaardig. Uiteraard ben ik zijn Sub en daarmee onderdanig. Behoor ik aan hem toe. Dat is een vrije keuze.  Alles maar dan ook echt alles doe ik omdat ik het wil en ja het word je opgedragen. Maar daarvoor heb ik gekozen.

 

Je hebt zoveel verschillende vormen binnen een S/M relatie. Maar er zijn altijd regels. Misschien zijn die soms onduidelijk, ze zijn er wel. Uiteindelijk is de Sub in control hoe hard de zwepen ook knallen. Terugkomend op een brandmerk. Het gaat hierbij om een kleine litteken. Dat doe ik voor mijn Meester. Dit plan ligt er al heel lang en is nog niet tot uitvoer gebracht. Dat geldt voor meer zaken. Daarmee wil ik zeggen dat we (ik en mijn Meester) nooit zomaar iets doen. Dus niet als we samen zijn, denken van: ‘Ach, laten we een keer een brandmerkje zetten’. Het is iets waar we samen naar toe leven, waar we ons op voorbereiden. Nogmaals bij alles wat ik doe, sta ik achter. Vragen? Ik hoor het wel.

 

 

Subje

xxx