· 

Je laten brandmerken door je Dom...

Er wordt wel eens gevraagd wat ik nog wil proberen als Sub. Kennelijk sta ik er niet alleen in en komen: het laten zetten van een tattoo en een brandmerk vaker bij Subs voor. Ook het spelen met brandnetels ontbreekt in deze lijstjes niet.

 

Eén ding die ik zeker voor deze zomer nog wil realiseren is ´brandmerken´. Daarbij denk ik niet aan het uitdrukken van een sigaret op de huid, maar door met een heet stuk metaal een initiaal of afbeelding in mijn huid te laten branden. Lang geleden heb ik gezien hoe een jongen op een podium een brandmerk kreeg. Fascinerend. Natuurlijk moet je dit alleen doen als je er als Sub voor honderd procent achter staat en je Meester vertrouwd. Hou er rekening mee dat brandwonden langzaam genezen. Bedenk ook van tevoren waar je een brandmerk wilt en wat. De link naar de slavernij vind ik lastig, maar het idee dat je met een brandmerk laat zien dat je iemands eigendom bent, spreekt mij wel weer aan.

 

Lees je goed in en bereid je voor. Gebruik je een merkstaal dan wordt een brandmerk vaak twee tot drie keer groter. Op internet kun je precies lezen welke stappen je het beste kunt nemen. Hou je daar aan. Van het ontsmetten vooraf tot het verzorgen (met uierzalf) nadat het brandmerk is aangebracht. Ook komt er veel nazorg bij kijken omdat je deze wond op een andere manier verzorgt dan een ‘gewone’ brandwond. Je wilt tenslotte dat het een litteken wordt. Kies voor een simpel symbool. Zelf gaat mijn voorkeur uit naar een letter (S). De plek waar ik het wil, ben ik nog niet uit. Uiteraard vind ik het eng. Ik weet dat mijn Meester vakkundig genoeg is. Dus het brandmerkje gaat er zeker komen.

 

Ik heb al enkele tattoos. Niet zoveel en ook niet groot. Heel graag wil ik er nog een kleine bij waarmee ik mijn onderdanigheid naar mijn Meester uitdruk. Ik heb inmiddels al diverse voorbeelden voorbij zien komen. Van de naam van de Meester(es) tot aan het symbool van BDSM.  Of de tekst ‘Owned by’ of een getal. Ook hier geldt dat ik over de plek nog niet uit ben. Vaak wordt de bil of venusheuvel genoemd. Zelf denk ik aan een kleine tattoo van handboeien, maar dan zonder initialen.

 

Iets wat in mijn top drie van mijn lijstje staat: is het spelen met brandnetels. Een heerlijk gratis speeltje dat eigenlijk overal wel groeit (dus te vinden is). Ik ben geen Sub die een bos brandnetels in haar vagina wil voelen, maar wel op bijvoorbeeld rug en billen. Ik kan mij voorstellen hoe mijn Dom mij er mee slaat en mijn huid er enorm van gaat jeuken. Minder feitje is dat de tepels erg gevoelig worden na de aanraking met brandnetels. Dat zou ook gelden voor de schaamlippen. Krijgt een man er op zijn piemel mee van langs, dan kan hij rekenen dat zijn penis niet alleen stijver, maar ook dikker wordt. Uiteraard hou ik jullie graag op de hoogte van mijn vorderingen en zal ik er zeker over schrijven als het zover is.

 

 

Subje

xxx