· 

Billenkoek met de paddle...

Ik hou van de paddle. Het vlakke plankje waarmee je Dom jou een pak voor je billen kan geven. Uiteraard kun je de paddle op meerdere plekjes gebruiken, maar dat is net wat jouw Meester(es) voor ogen heeft. Het geven van een spanking met de vlakke hand kan pijnlijk zijn voor je Meester(es). Zeker bij een lange spanking kan een paddle uitkomst bieden.

 

Paddles zijn te koop in allerlei vormen en maten. Optimaal is als je er diverse hebt liggen zodat je Meester(es) de juiste paddle voorhanden heeft als je gaat 'spelen'. Veel paddles zijn van (hard) hout gemaakt. Anderen van (kunst)leer of deels afgewerkt met leer. Je hebt ook paddles van bijvoorbeeld bamboe en siliconen. Zelf heb ik een paar grote en kleine varianten. Als je wilt, kun je ze zelfs met een tekst erop krijgen of in een fancy kleur. Voor mensen die al wat meer ervaring met de paddle hebben, zijn er bijvoorbeeld paddles met noppen en ribbels.

 

Een paddle geeft prachtige rode billen. Het kan pijnlijk zijn, maar je Dom kan er ook voor kiezen om je heel lang te spanken ( en zacht te slaan) wat prettig is. Het is namelijk erg bevredigend om je over te geven aan een lang ritme met hetzelfde resultaat: rode, gevoelige billen. Rode billen zorgen voor een betere doorbloeding. En het is heerlijk als je de rest van de dag met gevoelige billen mag rondlopen. Uiteraard gebruikt mijn Meester de paddle ook wel eens op andere plekken. Als je net begint, zou ik het uitsluitend bij de billen houden. Bouw het op en wissel af. Natuurlijk spreek ik voor mezelf, maar begin liever lang en niet te hard.  De kans is groot dat je Sub de volgende keer weer met de paddle wilt.

 

Natuurlijk kan een spanking op de billen pijnlijk zijn. Ik ken mijn Meester inmiddels een tijdje en weet dat hij mijn lichaam en de reactie van de paddle kent. Hij zou nooit over mijn grenzen gaan. Soms zit je minder lekker in je vel of kan je simpelweg minder aan. Het is dan goed om te weten dat je Meester(es) daar rekening mee houdt. Zorg dat je een stopwoord hebt. Plekken die je beter kunt vermijden zijn uiteraard het hoofd en de plek rondom het hart. Ook het plekje net boven je billen of de zijkant van je lijf  kun je beter overslaan. Sla de billen niet kapot. Natuurlijk heb je ‘relaties’  die hier verder in gaan en hun grenzen opzoeken en er misschien overheen gaan. Daar is niets mis mee, maar  ook hier gebeurd dat doorgaans in overleg.

 

Waarom het slim is om er meerderen te hebben? Uit ervaring kan ik zeggen dat elke paddle anders aanvoelt. Dus ook je reactie erop. Sommige paddles doen echt pijn als je er een tik meekrijgt. Anderen voel je een stuk minder en zijn zeer goed te doen (qua pijn). Is het je eerste ervaring? Kies dan voor een wat liever exemplaar. Hoe flexibeler je paddle is, hoe minder pijnlijker. Laat vooral de paddles met bijvoorbeeld noppen (voorlopig)  liggen en kies voor een paddle met een glad vlak. Een Dom zal ook kijken naar het handvat. Kies een exemplaar die goed in de hand ligt. Dat slaat niet alleen lekker, maar levert ook geen (hand)problemen op.

 

Subje

xxx