· 

De pijn op mijn voetzolen is zo intens...

Ik voel mijn hart zo hard kloppen dat ik bang ben dat de mensen naast mij het kunnen horen. Mijn ademhaling is onrustig. De gag zorgt er voor dat ik gedwongen word om door mijn neus te ademen. Natuurlijk ben ik dat gewend, maar in combinatie met de plek waar ik nu lig, is dat net een tikkeltje anders.

 

Meester heeft een prachtig plekje gevonden. Eigenlijk is het niet meer dan een lege ruimte grenzend aan een zaal waar rijke mensen heerlijk kunnen genieten van een goddelijke lunch of avondmaal. De upper class die onder geen beding gestoord mag worden door een Sub die zo ongemakkelijk ligt waardoor haar ademhaling stokt. De hele middag is een ware beproeving geweest. De opdracht van mijn Meester was om geen geluid te maken. Om het mij iets makkelijker te maken, heb ik van begin af aan een gag in gekregen. Het gespje heeft Meester strak aangetrokken waardoor de bal mijn wangen doet opbollen en spreken niet meer mogelijk is. Om de spanning op te voeren heeft Meester mijn ogen afgedekt. Uiteraard starten we eenvoudig met een korte spanking op de billen. Eventjes heb ik de hoop dat dit het is, maar helaas…

 

Meester zou Meester niet zijn als mijn polsen op mijn rug met boeien worden vastgemaakt. Hierdoor komen mijn borsten pront naar voren te staan. De klemmen op mijn tepels worden middels een touwtje aan mijn collar geknoopt en opgetrokken. Normaal zou ik het uitschreeuwen, maar het geluid blijft in mijn mond hangen. Meester begeleidt mij naar een stoel. Ik mag er op gaan zitten met mijn knieën op het zitvlak en moet een beetje naar voren leunen. Het volgende moment voel ik de zweep over mijn rug knallen. Geen plekje blijft gespaard. Misschien wel mijn meest gehate plek, zijn mijn voetzolen. De slagen komen hard aan. Nog minuten erna voel ik de napijn. Meester geniet met volle teugen.  Als ik mag gaan staan voor de voorkant, wiebel ik.  Mijn voetzolen zijn zo gevoelig dat ik het liefst zo de deur uit zou willen lopen. Uiteraard blijf ik. Dan stopt Meester oordoppen in. Het geluid om mij heen wordt gereduceerd tot bijna nul. Ik ben totaal gedesoriënteerd en moet volledig vertrouwen op de kunde van mijn Meester.

 

Ik merk meteen dat hij van zweep is gewisseld. Alsnog krimp ik ineen. De slagen volgen elkaar snel op. Maar opeens is het voorbij. Meester haalt een oordopje uit mijn oor en fluistert dat de zaal naast ons vol zit met gasten die niet gestoord willen worden. Ik mag liggen op mijn rug. Meester stopt mijn oordopje weer terug en plaatst een paar gemene klemmen op mijn lipjes. Dan zet hij een kleine vibrator op mijn G-spot. Af en toe raakt hij de klemmetjes aan wat een kleine schok te weeg brengt. Ik zie en hoor niets en kan nauwelijks tot niet bewegen. Elke keer als ik bijna kom, stopt Meester. Zo gaat hij een tijdje door. Dan laat Meester mij eindelijk komen. Schreeuwen lukt niet. Met een beweging verwijdert Meester de klemmen van mijn tepels en lippen. Een snerpende pijn. Mijn lijf begint van alles enorm te trillen. Meester doet mijn oordoppen uit en komt naast mij liggen. Zachtjes fluistert hij hoe hij trots op mij is. De spanning ebt weg uit mijn lijf, maar een deel van de adrenaline blijft. Zo erg dat ik mijn hart hoor bonzen…