· 

Anale balletjes; lekker of niet....

Dit Subje heeft wel wat met balletjes. Zo kreeg ik vorige week nieuwe 'geisha balls' van mijn Meester (voor je vagina) en ben ik inmiddels flink aan het ´trainen´. Ook vind ik het lekker om zo nu en dan met een plug (anaal) rond te lopen. Wat ik eigenlijk nog niet heb uitgeprobeerd, zijn anale balletjes.

 

Wat ik wel weet, is dat je ze in allerlei vormen en maten hebt. Soms zie je ze op sites met seksspeeltjes voorbij komen, maar ik heb er nog niet over nagedacht om ze zelf aan te schaffen. Het lijkt mij logisch dat je met een kleinere versie begint. Doorgaans kun je uit twee varianten kiezen. Zo heb je één met meerdere balletjes. Deze zijn met een touwtje (koord) met elkaar verbonden, maar je hebt ook een lange streng met steeds breder wordende balletjes. Als ik er zelf één mocht (uit)kiezen, zou mijn voorkeur de ‘kleinere’ zijn.  Het is verleidelijk om ‘all the way’ te gaan, maar bij seksspeeltjes hoef je niet meteen je grenzen op te zoeken. Bouw het op en geniet van de weg naar meer.

 

Ik hoor wel eens dat Subs, die ze gebruiken, allemaal een ander plekje hebben waar ze ‘aangenaam’ aanvoelen. Voor mij is het dus van horen zeggen. Flexibele balletjes zijn makkelijker in te brengen. Niet altijd, maar ik heb het wel meestal bij de hand, is glijmiddel. Lees van tevoren waarvan je balletjes zijn gemaakt. Voor je eigen veiligheid en die van je speeltje zou ik een glijmiddel op waterbasis kiezen. Daar kunnen de meeste speeltjes tegen. Als je nog nooit iets ‘anaals’ hebt gedaan, kan het best spannend zijn. Ontspan en ga nooit over je eigen grens heen. Als je niet meer durft of wilt, stop en probeer het later nog eens. Het kan ook zo zijn dat het de eerste keer niet lukt. Niet getreurd, de volgende keer beter. En als Subje kan ik uit eigen ervaring zeggen dat anale dingen goed te doen zijn (qua pijn dan).

 

Duw eerst het eerste balletje naar binnen. Neem er de tijd voor. Als de eerste zit, kan de volgende erin. Je kunt het zelf doen terwijl je Dom toe kijkt of je laat het voor je doen. Dat laatste spreekt mij wel aan. Ook hier heb je net als een vibrerend ei, anale balletjes die vibreren. Ik denk dat het best een lekker gevoel zal geven. Volgens kenners is het fantastisch om te seksen met balletjes in. Ook heerlijk is als je Meester bijvoorbeeld een vibrator op je G-spot houdt en wanneer  je klaar komt de balletjes er één voor één (langzaam) uittrekt.

 

Aan de balletjes zit een vingerlus. Het is uiteraard belangrijk dat deze niet naar binnen wordt geduwd. Je kunt ze ook dragen als je boodschappen ofzo gaat doen. Niemand die het merkt. Een goede tip die ik op internet tegenkwam, is hygiëne. Zorg dat je anale gaatje goed schoon is voor gebruik. Ik zou zelf kiezen voor water omdat zeep vaak gaat irriteren. Spoel na afloop de balletjes goed schoon. Ik zou heel graag de mening horen van andere Subs. Wat is jullie ervaring met anale balletjes? Is het inderdaad zo lekker als sommigen doen geloven.