· 

Seksspeeltjes in plaats van babymelk...

Soms kom je grappige berichten tegen. Zo ontving een Belgisch stel onlangs een pakket van een koerier van PostNL. Er werd keurig aangebeld en voor de deur stond dan ook iemand met een doos van Bol.com. Geheel naar verwachting, want Lisa Demyttenaere en Akim Chouidem hadden een voorraad babymelk besteld voor hun zoontje Toto. 

 

“Mijn vriendin bestelt wel vaker babyvoeding via Bol”, vertelt Akim. ”Toto heeft een zware vorm van reflux (het terugstromen van maaginhoud in de slokdarm, red.) en heeft dus speciale melk nodig. Het viel mijn vriendin echter direct op dat de doos dit keer toch wat klein was. Toen ik die middag thuiskwam, bedankte Lisa me voor ‘haar cadeautje’”, grinnikt Akim. “Maar ik wist natuurlijk van niets, want ik had helemaal niets besteld! Tot ze me de inhoud van die doos liet zien: een erotisch verrassingspakket! Van een penisring tot vibrator, handboeien en een blinddoek”, zegt hij lachend.

 

Vreemd genoeg ging het dus dit keer niet om moedermelk.  Het pakket dat Lisa en Akim ontvingen was een ‘Spannende Erotische Geschenkset’ en kostte 14,95 euro. “We dachten eerst dat het voor iemand anders in onze straat bestemd was”, vertelt Akim. “Maar de bestelling bleek wel degelijk op naam van mijn vriendin te staan. Hoe dat kon? Geen idee. Want zeg nu zelf, er zit toch wel een groot contrast tussen babymelk en een erotisch pakket.” Het stel nam direct contact op met Bol.com en kreeg meteen een antwoord. “Ze vroegen om het pakket terug te sturen. Ze waren heel vriendelijk, hoor. Een rare misser, maar professioneel rechtgetrokken.” Op de melk voor Toto moeten ze nog even wachten. “Gelukkig hebben we nog voldoende in huis”, glimlacht Akim. “Toto zal geen honger hebben en Bol.com heeft beloofd om de juiste bestelling zo snel mogelijk te leveren.”

 

Het blijft altijd wat…online bestellen van erotische producten. Het duurde hier een tijdje eer mijn kind besefte dat ze niet zomaar een pakje mocht open maken. Op dat punt is het eigenlijk altijd goed gegaan. Doordat er altijd een neutrale verpakking om zit, ben ik nooit tegen gênante situaties aangelopen. Ook niet als het bij de buren werd afgeleverd. Het kan natuurlijk anders. Heb jij iets soortgelijks als hier boven meegemaakt? Laat het mij weten.  

 

 

Bron pzc.nl