Iemands eigendom willen zijn...

Eindelijk hebben we weer een afspraak staan. Morgen is het zover en gaan we opnieuw naar ‘onze’ speelruimte. Heerlijk dat er zoiets als een ´playroom´ bestaat. Niet dat ik zelf niet beschik over voldoende speeltjes, maar ergens zijn waar alles uitgestald staat, is nog leuker. En dan ook nog eens in meervoud. Daarnaast heb ik geen heerlijke stoel waar ik in beugels kan hangen of een bed met allerlei stangen en andere haken waarop ik mag gaan liggen.

 

Voor nu is het nog een verrassing wat ik morgen weer allemaal ga (of mag) ervaren. Vandaag is de voorbereiding. Scheren, douchen en insmeren met olie zodat morgen mijn billen en borsten extra zachtjes zijn. Meester is vanmorgen langs geweest op de koffie voor een korte inspectie zodat ik goed ben voorbereid op morgen. Mijn billen zijn heerlijk opgewarmd met de hand en de riem van mijn Meester. Ook was er tijd om mijn Meester te pijpen. Mensen die nooit gespankt zijn, weten niet wat ze missen. Ik had nooit eerder kunnen bedenken dat het iets is, wat ik eigenlijk niet meer kan missen in mijn leven.

 

Vanmiddag doe ik de geisha balletjes, die ik eerder deze week van mijn Meester kreeg, in. Dat doe ik pas als ik actief bezig ben, want dan hebben ze net iets meer effect.  Ik hou nu al van mijn nieuwe balletjes, maar merk dat het wel weer even wennen is. Het gevoel dat er iets in je vagina zit, is heerlijk. Wel moet ik echt mijn bekken spannen zodat ze er niet uitglijden. Als je thuis niet echt kunt spelen, raad ik aan om het zeker eens buitenshuis te zoeken. In de zomer, als het warm weer is, kun je natuurlijk een rustig plekje buiten (op)zoeken. Ook dat kan heerlijk zijn. Worden gespankt door een zelfgemaakte takkenbos is zalig. Of over een boomstronk te liggen of aan een boom te worden vastgebonden. Ik kan niet wachten…

 

Maar morgen wordt het dus de speelruimte. Het is al weer veel te lang geleden dat ik op een bed lag met mijn benen over een stang en zo een stuk omhoog wordt getrokken. Of misschien mag ik wel in de kooi plaatsnemen?  Jullie krijgen het zeker nog te horen. Een paar jaar geleden had ik nooit verwacht dat het leven van een Subje zo uitdagend kon zijn. Dat ik een eigendom van iemand wilde zijn en dat ik iemand (graag) wil pleasen. Ik blijf benadrukken dat deze uitstapjes, koffiemomenten of andere speelontmoetingen slechts een (belangrijk) onderdeel zijn binnen een Dom en Sub relatie. Er komt veel meer bij kijken dan alleen dit soort spannende ontmoetingen. De meeste mensen die net beginnen, focussen zich (soms) te veel op ‘seks-gerelateerde’ zaken. Tuurlijk draait het daar voor een groot deel om. Maar de echte Doms en Subs weten wel beter. Wat voor mij begon als een spelletje is uitgegroeid tot een deel van mijn leven waar ik dagelijks mee bezig ben. En ja, dat is leuk. Veel mensen hebben er nog steeds een raar beeld bij of willen het ook wel een keer doen. In mijn ogen werkt het niet zo, maar dat is mijn mening. Mocht je vragen hebben, stel ze gerust. Daar ben ik voor.

 

 

Subje

xxx