· 

Gember in je kont...

Ik vind het altijd een beetje gênant om te zeggen, maar ik ben niet vies van anale zaken. Als mijn Meester gember meeneemt, weet ik dat het tijd is voor ‘figgen’ of anders gezegd: anaal spelen met gember. Hoewel ook mannen (Subs) zeker met gember (kunnen) spelen, richt ik mij in dit geval op de vrouwelijke Subs.

 

Een leuk feitje (internet) is dat figgen al in de Victoriaanse tijd werd beoefend. De Victorianen waren in die tijd erg kinky en niet vies van straffen. Vrouwelijke overtreders werden bijvoorbeeld geslagen met riet (caning). Om te voorkomen dat ze hun billen dichtknepen, werd er gember in hun anus ingebracht. Gember zorgt voor een heet en brandend gevoel. Als er gember in je anus zit en je knijpt je billen samen dan wordt dat gevoel alleen maar versterkt.

 

Het voordeel is dat je voor deze ‘straf’ alleen gember nodig hebt. En gember is in elke supermarkt verkrijgbaar. Je kunt beter voor een groter dan een kleiner exemplaar kiezen. Om het jezelf als Dom gemakkelijk te maken, kun je bijvoorbeeld je Sub vastbinden. Het is namelijk leuk om je Sub te zien kronkelen. Het makkelijkste is als zij op haar knieën, als een hondje, voor je zit. Op een bed bijvoorbeeld. Kontje uiteraard omhoog. Snij van de gember een lange (de langste) teen af. Liefst eentje die op alle plekken even lang is. Er wordt wel gezegd, minimaal 10 centimeter. Hierbij geldt langer is beter dan kleiner. Verwijder voor gebruik de bruine schil. Laat het vruchtvlees zoveel mogelijk zitten. Maak er vooral geen haastklusje van. Spoel af en toe de gember af onder de (koude) kraan. Pas op met snijden want je snijdt  algauw te veel vruchtvlees weg.

Ben je klaar? Snij met een mesje op ongeveer tweederde van boven, voorzichtig een inkeping. Dit doet dienst als ‘stopring’. Zoals een buttplug gestopt wordt wanneer de kringspier zich over het taps toelopende gedeelte van de plug sluit, zo zal deze inkeping hetzelfde doen. Maak de ring niet breder dan een centimeter. Glijmiddel is niet nodig. Gebruik liever koud water. Breng voorzichtig de gember naar binnen bij je Sub. Doorgaans is gember ‘nat’ genoeg van zichzelf. Stop bij de stopring en laat de Sub de billen samenknijpen (bron internet).

 

Gember heeft niet meteen effect. Meestal duurt het even eer er iets gebeurd. Wil je het lot een handje helpen? Hou enkele minuten de billen van je Sub tegen elkaar. Doorgaans duurt het effect slechts twintig minuten en neemt het gevoel daarna langzaam af. De meeste Doms vinden het leuk om van een afstandje te kijken hoe de Sub reageert. Het voordeel is dat het gebruik van gember geen kwaad kan aanrichten. Gember wordt ook wel op andere plekken gebruikt. Zo zijn er Doms die gember in plakjes snijden en deze met de gladde kant tegen de clitoris aan houden. Ook wordt het sap van de gember 'opgevangen' en over de clitoris gedruppeld of wordt er een buttplug in gembersap (nat van de gember) gedompeld en vervolgens anaal ingebracht. Genoeg mogelijkheden om je Sub in toom te houden. Ik hou wel van gember. Wat vind jij?

 

Subje

xxx