· 

Laat je intapen door je Meester...

Mummificatie is voor mij een heerlijke vorm van bondage. Graag wil ik uitleggen wat mijn Meester doet en waarom ik het zo aantrekkelijk vind. Een Sub wordt bij mummificatie ´ingetapt´. Hierdoor is het niet (meer) mogelijk om je te bewegen en ben je overgeleverd aan de grillen van je Meester(es). Uiteraard heb je er allerlei gradaties in, maar ik ga (wil) het voornamelijk hebben over de variant met een rol folie die in elke supermarkt verkrijgbaar is.

 

Mijn Meester vindt het (mummificatie) overigens leuk om te doen. Hij heeft niet alleen totale controle, maar kan openingen maken of delen niet intapen waardoor hij (ge)makkelijk bij bepaalde lichaamsdelen kan komen. Voor mij als Sub is het even terugtrekken in mijn ‘eigen coconnetje’. Niet alleen is het warm, maar raar genoeg voelt het ook heel veilig aan. Het is de manier om je te ontdoen van alledaagse beslommeringen en om alleen met je Meester bezig te zijn. Als je een keer je Sub wilt intapen, lees je dan goed in. Zeker als je er geen ervaring mee hebt. Zo moet je, als je ook het hoofd niet wilt overslaan, rekening houden met gaten voor de mond en neus.

 

Doorgaans heb je aan een rol huishoudfolie genoeg. Zelf zorg ik dat ik altijd meerderen heb liggen want het is zonde als je net te kort komt. Als je erop let, valt je waarschijnlijk op dat je folie van verschillende diktes hebt. Kies liever iets dikker, maar als dat er niet is, hoeft dat geen probleem op te leveren. Dun scheurt wel iets sneller. Je kunt eventueel duckttape gebruiken om losse eindjes aan elkaar te plakken. Om het spannend te maken, doet mijn Meester mij soms een masker op. Zo zijn nog meer zintuigen afgesloten. Als je voor de eerste keer gaat mummificeren , zorg dan dat je Sub zich niet kan bezeren (bijvoorbeeld om kan vallen). Begin van boven  naar beneden. Eventueel kun je de benen van de Sub liggend intapen.

 

Mummificatie is niet zomaar iets. Doe het alleen als je elkaar volledig vertrouwd. Gelukkig weet ik waar mijn Meester mee bezig is en vertrouw ik hem volledig daarin. Vaak is het handig als je van tevoren naar het toilet bent geweest en wat hebt gedronken. Het ligt er natuurlijk ook aan hoe lang je ingetapt gaat worden Een goede Dom zal blijven controleren of alles goed gaat met zijn/haar Sub of geeft tussendoor zijn/haar Sub wat te drinken middels een rietje. Intapen kent vele voordelen. Als Dom kun je natuurlijk gaatjes maken in het folie zodat je (al dan niet met speeltjes) bijvoorbeeld bij de tepels of  lipjes van je Sub kan. Of andere favoriete plekken. Als je je Sub heel lang wilt laten liggen, kun je een kussentje tussen de benen plaatsen zodat er geen wrijving (scheurgevoel) ontstaat. Verwijder na afloop de tape met een schaar. Mijn Dom neemt daar  de tijd voor. Eindig het spel zoals je bent begonnen: met aandacht. Ik vind het best ‘heftig’ om zo te liggen en  moet echt even aarden als het folie is (wordt) verwijderd. Soms kun je behoorlijk zweten en is het fijn als je  Meester je bijvoorbeeld afgedroogd met een handdoek en je de tijd geeft om bij te komen. Al is het maar door je even een knuffel te geven. Het tapen zelf is een kunst apart waar ik nog een keer op terug kom, maar ik kan tegen andere Subs met zekerheid zeggen dat het elke keer heerlijke momenten zijn. Try it…

 

 

Subje

xxx