· 

Tepelzuigers en rode billen...

Het Speelparadijs is al weken dicht. Tot die tijd gebeurt er niets. Een keer in de zoveel tijd loop ik ´s morgens een kort rondje en pas ik hier en daar iets kleins aan. Ik wil dat alles tiptop in orde is als we ´plots´ open mogen. Net zoals altijd ben ik er vroeg. Waar doorgaans alles op slot zit, heb ik voor deze keer de personeelsingang opgelaten. Het is niet zo dat je zomaar van buiten het pand kunt betreden, je moet het weten.

 

Het is voor de eerste keer dat mijn Meester mij hier komt opzoeken. Doorgaans zal ik niet zo gauw op mijn werk afspreken, maar het is wel super aantrekkelijk. Er zijn hier zoveel speelhoekjes, die al dagen een bepaalde fantasie bij mij oproepen, dat ik het niet kon laten om mijn Meester hier te ontvangen. Natuurlijk ben ik gepast gekleed en draag ik mijn collar en boeien. Wel ben ik deze keer blootsvoets omdat het net iets makkelijker ‘klimmen’ is. Ik zit boven in het eerste gedeelte op mijn Meester te wachten. Ook van mijn Meester wordt deze keer het nodige verwacht. Zo moet hij via de diverse kussens en kleine touwladdertjes zich een baan naar boven wagen.  Ik zit zo dat ik mijn Meester niet kan zien aankomen, maar merk aan het bewegen van de kussens dat hij in aantocht is. Als hij achter mij staat, voel ik zijn handen door mijn haren gaan en word ik aan mijn collar overeind getrokken. Met een korte beweging duwt hij mij tegen de touwen aan. Mijn enkels en polsen worden middels de boeien aan het touw vast gemaakt. Het snijdt. Ik ben blij dat ik mijn boeien draag want dit touw is eigenlijk niet geschikt om spelletjes mee te spelen.

 

Meester laat zijn vingers over mijn rug glijden en stopt bij mijn billen om vervolgens mijn gaatjes te inspecteren. Doordat we op springkussens staan, is het moeilijk om je evenwicht te bepalen. Zo goed en kwaad als het gaat, krijg ik mijn eerste, stevige spanking. De pijn is er niet minder om. Dan maakt Meester mij los en mag ik mijn weg vervolgen. We komen langs twee ringen. Meester laat mij stoppen en verzoekt mij om in de riemen te gaan hangen. Uit zijn rugzakje haalt hij diverse zwepen en een touw. Ik mag mijn ene been optrekken. Met het touw bindt hij mijn been vast. Omdat ik niet echt stevig sta, slaat Meester mijn andere been over. Wel hangen de ringen hoog zodat ik op mijn tenen moet gaan staan om de grond te raken. Ik vind het eng en ben bang om weg te glijden, maar kan niet over alles moeilijk doen dus hou wijselijk mijn mond. Gelaten laat ik het knallen van de zwepen over mij heenkomen. Na de achterkant, billen, rug en achterbeen, is de voorkant aan de buurt. Ik heb er moeite mee als de zweep mijn borsten en lipjes raken. Het dood pijn. Eigenlijk kan ik alleen meedeinen op de slagen van mijn Meester. Dan zet Meester op mijn tepels tepelzuigers. Hij plaatst ze zo strak dat ik soms het idee krijg dat alle lucht uit mij word gezogen.

 

De pijn aan zowel de voor- als achterkant is heftig. Soms zou ik zo graag ‘rood’ willen roepen, maar aan de andere kant, wil ik het gevoel ook weer niet missen.  Meester wisselt de zwepen af. Bij een slag op mijn voetzool krimp ik ineen. Meester zucht en mompelt dat ik blij moet zijn dat het maar om één voet gaat. Waarop hij buigt, mijn andere voet pakt en een flinke tik op mijn voetzool geeft. Het liefst zou ik de ringen los laten, maar omdat mijn been dubbel geknopt zit, weet ik niet hoe ik neer zou komen. Dan is het klaar en bevrijdt Meester mij uit mijn positie. Ik zak neer op de grond en bedank mijn Meester door op mijn knieën voor hem te gaan zitten en hem te pijpen. Meester neemt mij mee naar een houten schraag. Ik buig er over heen en voel hoe Meester anaal naar binnen dringt. Ik slik, maar ontspan. Dan wisselt Meester en komt heerlijk in mij klaar. Ik mag als een hondje gaan zitten. Meester doet een ketting aan mijn collar waarop ik achter hem aan kruip op weg naar het volgende object…