Gelukkig wist ik mij er met een smoes uit te draaien.....

Onlangs had ik mijn eerste ervaring met kaarsen. Omdat de afstand tussen mij een mijn Dom groot is, proberen we mijn ‘Sub-zijn’ op een andere manier in te vullen. Als (beginnend) Sub is het zoeken naar…Zo krijg ik regelmatig opdrachten die ik moet uitvoeren. Helaas zit een spanking of iets anders fysieks er op dit moment niet in.

 

Een paar dagen geleden kreeg ik via de app de opdracht om met kaarsen te spelen. Natuurlijk met de nodige aanwijzingen over wat voor kaars en wat wel en niet mag/kan. Het duurde even voor ik een momentje voor mij alleen had. Maar afgelopen woensdag was het dan zover  en had ik mijn eerste ervaring met kaarsen. Ik wachtte tot iedereen de deur uit was om de bevelen van mijn Dom op te kunnen volgen. Om in de stemming te komen, zette ik rustige muziek op en haalde de kaars tevoorschijn. Terwijl ik de kaars aanstak, voelde ik een rilling door mijn lijf gaan. Een heerlijk gevoel overigens. Om het mezelf wat aangenamer te maken, besloot ik op de bank te gaan liggen. Vanuit mijn ooghoek kon ik de kaars zien branden. Het perfecte moment om mij af te sluiten van de buitenwereld en mij terug te trekken in mijn eigen wereld. Terwijl ik daar zo lag, streelde ik mijn lijf. Ik stelde voor hoe mijn Dom naar mij keek met haar mysterieuze lach en gekleed in haar leren pak. Ik voelde opnieuw een lichte opwinding en pakte de kaars en kantelde hem net boven mijn borst. Het warme kaarsvet vloeide zich uit over mijn borstkas. Pijnlijk, maar ook weer een heel aangenaam gevoel.

 

Langzaam liet ik de kaars wat zakken ten hoogte van mijn maag. Helaas draaide ik de kaars net verkeerd waardoor het vlammetje doofde. Voor mij een mooi moment om even op adem te komen. Ik was blij dat mijn Meesteres niet fysiek aanwezig was, want ik kon het niet laten om met mijn piemel te spelen. Opnieuw stak ik de kaars aan en bracht hem richting mijn penis. Inmiddels was ik zo opgewonden dat mijn piel recht overeind stond. Heel langzaam liet ik enkele druppels over de kop druppelen. Het gevoel was zo groot dat ik bijna automatisch tot een orgasme kwam. Mijn Meesteres had mij de opdracht gegeven niet ‘All the way’ te gaan. Hoe bizar ook, geloof het of niet, precies op dat moment werd er op de deur geklopt.  Eigenlijk wilde ik niet reageren, maar hoorde aan de andere kant de stem van mijn vrouw die zich afvroeg waarom de deur op slot was. Ik had geen tijd om het kaarsvet te verwijderen. Het plakte aan mijn lijf. Snel kleedde ik mij aan en opende de deur. Gelukkig had ik uit voorzorg een handdoek op de bank gelegd. Natuurlijk baalde ik enorm dat ze uitgerekend vandaag zo vroeg thuis was. Ik schoot mijn werkkamer in. Zittend aan mijn bureau stopte ik mijn hand onder mijn T-shirt om het kaarsvet weg te krabben. Opnieuw werd ik opgewonden. Uiteraard vond mijn vrouw door heel de woning resten van kaarsvet. Gelukkig wist ik mij er met een smoes uit te draaien. Maar al met al was het een heerlijke opdracht geweest.

 

                                                                                                  

                                                                                                     Sub Boy