· 

Ik hou van mijn boeien...

Boeien…een niet te missen item als je met je Sub gaat spelen. De keuze is enorm. Zo zijn er op de markt verschillende typen boeien te verkrijgen. Denk aan: hand-, enkel-, hang-, arm- of dijbeenboeien. Het klinkt supersaai, maar bedenk vooraf wat je allemaal wilt doen en hou het in het begin simpel. Er zijn boeien met en zonder voering en met verschillende typen sluitingen mogelijk. Zo heb je onder meer boeien met klittenband, magneetsluiting of de mogelijkheid voor een slot.

 

Naast mijn collar waren hand- en enkelboeien de eerste presentjes van mijn Meester. Hoewel simpel ze ook waren, ze voldeden prima. Boeien horen er bij en worden in eerste instantie gebruikt door een Dom om zijn/haar Sub vast te binden. Zeker als je net begint, zijn enkel- en handboeien in een eenvoudige uitvoering voldoende. Want ook bij boeien geldt,  net als andere speeltjes, het aanbod is enorm. Let vooral op dat ze geen sporen achterlaten op bijvoorbeeld je polsen. Spelen is leuk, maar moet ook leuk blijven. Als je af en toe keer met je vriendje of vriendinnetje speelt, kun je denken aan pluche. Zelf zou ik eerder voor verstelbare boeien kiezen omdat je die (heerlijk) kunt blijven herstellen. Dus strakker doen. Pas op dat je ze niet te strak doet en let op de doorstroming van het bloed. Bovendien heb je van deze boeien langer plezier. Als je toch de stap wilt zetten, dan zou ik eerder een complete set aanschaven. Dus enkel- en polsboeien. Doe het in het begin rustig aan. Maak goede afspraken en spreek een codewoord af. Eenmaal aan het gevoel van het dragen van boeien gewend, dan kun je  een stapje verder gaan. Hoe heerlijk is het om op je rug op bed te liggen waarbij je polsen vastgebonden zijn aan het bed. Ik kan er nog steeds van genieten. Haal je het qua afstand niet? Knoop een stuk touw aan de boeien en dan aan de poten van het bed.

 

Begin met de polsen. Later kun je het uitbreiden met de enkels. Het is een heerlijke manier om je over te geven aan de wensen van je Dom. Laat je Sub op de buik liggen en zijn/haar hielen naar de billen brengen. Vervolgens moet de Sub zijn/haar de handen achteruit steken waarna ze vastgebonden kunnen worden. En het spelen kan beginnen. Zelfs al kies je alleen voor enkel- of polsboeien dan nog ben je er niet zomaar. Zo heb je speciale enkelboeien en polsboeien, maar ook die verstelbaar zijn. Mijn voorkeur gaat uit naar het laatste.  Waarom? Omdat het meer mogelijkheden biedt en je ze kunt verstellen. Maar natuurlijk is het ook persoonlijk. Wat past het beste bij jullie spel? Ik kom op dit onderwerp zeker nog een keer terug. Er zijn namelijk veel verschillende boeien met gespen en haken voor het makkelijk bevestigen van de boeien aan het bed of bijvoorbeeld plafond. Ik hou van mijn boeien. Soms geeft mijn Meester de opdracht om ze overdag te dragen onder mijn kleding of als ik ga slapen. Al dan niet aan elkaar vastgeklikt. Heerlijk is dat. Ik draag ze dan ook met trots.  Voor je gaat spelen, kijk goed rond. Enjoy.

 

Subje

 

xxx