· 

Een pijn die ik niet kan missen...

Het is prachtig weer als we met de auto vertrekken. De avond ervoor heb ik heerlijk lang gedoucht. Ik ben weer helemaal glad. ’s Morgens heb ik rijkelijk babyolie gebruikt zodat mijn huidje superzacht aanvoelt. Gekleed in leren broek, hakken en sexy ondergoed, stap ik de auto in. Deze Sub is er helemaal klaar voor.

 

Het is altijd prettig om even op reis te gaan met mijn Meester. Binnen no-time zijn we op de plek van bestemming en hebben we de komende uren tijd om uitgebreid te spelen. Meester neemt plaats in de grote stoel en kijkt toe hoe ik mij uitkleed. Ik kniel en kus zijn voeten. Dan trekt Meester mij aan mijn collar overeind en leidt mij naar de deuropening. Voor ik weet, ben ik vastgeklonken en hang ik vast in enkel- en polsboeien. Meester bevestigd een touw die via mijn schaamlippen naar mijn middel loopt. Het touw wordt vervolgens middels een ring aan het plafond vastgemaakt. Mijn ogen glijden over de vele zwepen aan de wand. Ik mag er drie uitkiezen en hoop dat ik een goede keuze heb gemaakt. Al snel voel ik het resultaat en weet nu al dat er één een snijdende pijn achterlaat. Een pijn die ik wel, maar ook niet wil missen. Dan pakt Meester er een Wheel of Pain bij. Eentje met meerdere radartjes. Waar ik de kleinere versie zeer kan waarderen, is deze een stuk heftiger. Gelaten laat ik het over mij heenkomen.

 

Na een flinke opwarming, met gloeiende billen, belanden we bij de kooi. Een geweldige plek om aan vastgebonden te worden. Ik trek mijn been op die al snel stevig in de touwen ligt. Dan volgt het andere been. Een onmogelijke positie die toch elke keer weer went. Voor Meester een perfecte houding om bij elk plekje te kunnen zonder dat Subje ook maar iets kan doen. Uiteraard maakt mijn Meester er ook dit keer optimaal gebruik van. Totaal opgewarmd schuiven we op. Meester wisselt mij handboeien voor een wat steviger soort. Ze zijn groot en zitten strak. Middels een touw, die aan het plafond wordt bevestigd, word ik een stukje omhoog gehesen. Voor mij een totaal nieuwe ervaring. Ik tril van spanning en heb het totaal niet onder controle en laat het gaan. Meester gaat het rijtje af van zwepen, canes, dunne stokken en rietjes. Af en toe rust hij er bij één en kijk mij vragend aan. Nadat hij er een stuk of tien apart heeft gelegd, komt de testfase. Een soort kennismaking met… Daarna mag ik zeggen hoeveel en kiezen achter- of voorzijde. Ik bijt op mijn lippen, vloek van binnen en roep ‘au’.  Elke keer als ik klaar ben met tellen ben ik blij, maar verlang ik ook naar het gevoel. Als Meester mij laat zakken en losmaakt, duurt het eventjes eer ik weer echt ben geland.

 

We vervolgen onze weg naar de stoel. Op mijn rug liggend heb ik een fantastisch uitzicht in de spiegel. Mijn benen liggen (gespreid) vast op steunen. Dat geldt ook voor mijn armen en polsen. Meester geniet als hij kaarsvet over mij heen laat druppelen. Inmiddels kan ik niet stoppen met trillen. Ondanks dat er enorm veel keuze is, heeft Meester mij de opdracht gegeven ‘mijn roze’ vriendje mee te nemen en krijg ik als beloning een heerlijk orgasme. Na nog enkele speelrondes beëindigen we bij een grote stoel waar we begonnen zijn. Ik geef mijn Meester een heerlijke blowjob waarbij ons speelmomentje helaas alweer is afgelopen