Intens trillen door spanning...

Wat als je eigenlijk geen tijd hebt voor elkaar, maar wel wilt spelen?  En wat als je ook nog eens geen ruimte (plek) hebt om elkaar te ontmoeten? Dan zoek je het buitenshuis. Afgelopen week was het eindelijk weer eens zover…

 

Meester had een BDSM-ruimte afgehuurd in de buurt van waar wij wonen. Een plek waar je ongestoord, heerlijk kunt spelen en waar we al een keer eerder zijn geweest. Ik was dan ook erg blij dat we daar heen gingen. De eerste keer was ik heel erg zenuwachtig, maar deze keer wist ik een beetje wat mij te wachten stond. De plek is eigenlijk het speeldomein van een Dom die door Corona haar werk niet kan uitoefenen. Ze verhuurt de plek zodat andere Doms en Subs, voor onbepaalde tijd, kunnen spelen. Ideaal. Ik vind het een fascinerende ruimte en de keuze is enorm als het om speeltjes gaat. Zo hangen de wanden vol met onder meer zwepen, wheels of pain tot aan harnasjes voor penissen en maskers al dan niet met gag. Overal waar je kijkt, hangt, ligt of staat iets wat je tijdens je spel kunt gebruiken.

 

Het is heerlijk om in de deuropening in de boeien te hangen en diverse zwepen op je huid te voelen. In een kooi plaats te nemen of  'er over' zodat je Meester(es) goed bij je ‘gaatjes’ kan. Of wat dacht je van in de lucht bungelen met speciaal hiervoor geschikte handboeien. Mijn favoriete speeltje, één die er echt uitspringt voor mij,  is de ligstoel waarbij je benen (gespreid) in beugels liggen en je armen op steunen rusten en je enkels en polsen (uiteraard) vastgebonden zijn. Boven je hangt een grote spiegel waar je alles in kunt volgen. Een extra dimensie. Want hoe spannend is het om te zien hoe kaarsvet op je huid druppelt en je eigenlijk niet wil weten waar de volgende druppels landen. Mijn lijf reageert constant op de spanning door intens te trillen. Als mijn Meester, het enige speeltje dat ik heb meegenomen, tevoorschijn haalt, is het einde zoek en bereik ik mijn hoogtepunt.

 

Deze ruimte staat vol met spannende ‘juwelenkisten’ met voor ieder wat wils. Wat je wensen als Dom of Sub ook zijn, je kunt hier je hart ophalen

en ontdekt elke keer wel weer wat nieuws. Een eyecatcher is het grote bed. Uiteraard zwart met allerlei stangen waar je in de meest uitdagende posities vastgeklonken kunt worden. Een bijzonder moment is als ik in een kleine kelder moet plaatsnemen. Het is er aardedonker, koud en ruikt naar een ‘kruipkelder’. Ik rol mij op als een balletje om mijn warmte vast te houden en maak gebruik van het moment om even op adem te komen. Voor mij een ideaal bezinningsmoment. Een ander opvallend detail is de grote, fluwelen stoel. De plek om je Dom lekker te verwennen met bijvoorbeeld een blowjob. Het voelde als een heerlijk uitstap. Niet alleen om als Sub je Meester te ´pleasen´, maar ook om even uit de hectiek van het dagelijks leven te stappen. Het levert mij zoveel meer op dan…

 

Veel mensen hebben een raar beeld als het om een speelruimte gaat. Vaak wordt gedacht aan een derderangs seksshop met een 'sleazy' (mini)speelzaaltje. Een speelruimte als dit is niet alleen clean en veilig, maar geeft je de mogelijkheid om je fantasieën op een heel ander level te beleven. Ik heb dan ook weer een heerlijke tijd beleefd waar ik mijn Meester dankbaar voor ben.