· 

We just get started...

 Ik stop de auto. Meesteres en ik stappen uit. We vinden het bos vrij gemakkelijk. Ik ben opgewonden. Voor mij belooft het een spannende dag te worden. Vandaag mag ik namelijk mijn prijs in ontvangst nemen, klaarkomen... Maar eerst is daar nog een ‘kleine’ test.

 

We lopen door het bos op een vrij hoog tempo. Mijn Meesteres voorop, ik er achteraan. Ze loopt snel en is moeilijk te volgen. Ondanks haar knielaarzen met hak, loopt ze met het grootste gemak door de beboste paadjes. Dan staat ze stil en kijkt goedkeurend rond. Dit wordt de plek.  Met haar vinger wijst ze naar de grond. Gehoorzaam kniel ik neer. Ze staat een stukje van mij af, maar toch ook heel dichtbij. Ik kan haar duidelijk horen ademhalen. Langzaam in en uit. Dan steekt ze haar been ietsjes naar voren. Met mijn vingertoppen streel ik het lak, buig en lik voorzichtig haar laars. Het lak voelt raar aan in mijn mond. Ik werk mij wat omhoog en met wat inspanning weet ik een stukje van haar been te bereiken. Haar vingertoppen raken mijn hoofd. Een paar van haar vingers belanden in mijn mond. Ik sabbel er aan. Ze smaken zoet. Ik hou van deze smaak. Meesters trekt mij een stukje aan mijn collar omhoog. Als ze haar rokje wat omhoog doet, beland mijn hoofd tegen haar slipje.

 

Het volgende moment drukken mijn lippen op haar slipje en begin ik haar zachtjes te likken. Mijn armen sla ik om haar billen. Toch vind mijn Meesteres het niet bevredigend genoeg en duwt mij ruw weg. Ik beland op mijn billen en snak even naar adem. Zelf is ze een stukje opgeschoven en kijkt hangend tegen een boom onderzoekend naar mij.  Ik moet mij uitkleden en mag alleen mijn onderbroek aanhouden. Uiteraard gehoorzaam ik haar. Dan neem ik plaats bij een boom. Als ik met mijn rug tegen de boom zit, bindt ze mijn handen achter de stam vast. Het schors scheurt tegen mijn blote lijf, maar Meesteres trekt de touwen stevig aan. Dan gaat ze weer voor mij staan.  Het is de manier waarop ze naar mij kijkt, waar ik opgewonden van raak. Ik wil het niet, maar het gebeurt toch. Meesters knielt bij mij neer en met een handige beweging trekt ze mijn slip kapot. Ik schaam mij voor mijn stijve pik.

 

Meesteres is ‘not amused’ met wat ze ziet. Uit haar tas haalt ze een mini zweepje en geeft er een flinke tik mee op mijn penis. Het doet pijn. Dan laat ze zich zakken. Achterstevoren. Ik kan met mijn tong bij net bij haar billen en weet wat mij te wachten staat. Ik buig mijn hoofd een beetje en begin haar te likken. Mijn tong glijdt over haar anus en 'streelt' zachtjes haar lipjes. Dit keer voel ik wel een bepaalde opwinding bij haar. Abrupt stopt ze, maakt mij los en zegt dat ik mag gaan staan. Ik kom overeind en keer mij om naar de boom. Als ik gebogen sta, voel ik het zweepje op mijn billen knallen en weet ik dat het nog lang geen tijd is om klaar te komen. We just get started…