· 

Waarom dragen Subs piercings....

Een vraag waar ik eigenlijk geen antwoord op heb is: ‘Waarom dragen veel Doms/Subs piercings? En is dat wel zo? Het enige wat ik mij kan bedenken, is dat een piercing misschien iets toevoegt aan je seksleven. Maar is dat ook zo?

 

Hoe zit het bijvoorbeeld met een tongpiercing? Sommigen vinden dat een tongpiercing een opwindend gevoel geeft tijdens het tongzoenen, anderen vinden het juist helemaal niets. Een tongpiercing zou de ander een extra stimulans geven bij orale seks. Dat kan een reden zijn dat Subs een tongpiercing hebben om bijvoorbeeld hun Dom nog meer te pleasen. Veel Subs, volgens Google, kiezen niet voor een lippiercing om hun Meester(es) een plezier te doen. Een lippiercing draagt namelijk niet echt bij aan extra genot, maar kan er voor sommigen wel spannend uitzien.

 

Hoe zit het met een tepelpiercing? Een tepelpiercing heeft voor veel Doms een erotische uitstraling. Het zorgt voor extra spelgenot. Zo zouden Subs  (meer en sneller) opgewonden worden als hun Meester(es) met de tepels/tepelpiercing speelt. Vaak dragen vrouwen door elke tepel een piercing en een man doorgaans één. Een clitpiercing kan je seksleven verbeteren, maar is afhankelijk van de draagster. Wat ik lees, is dat het een extra stimulans geeft als je seksleven al goed is. Natuurlijk staat het erotisch, maar het geeft de ander doorgaans niet meer genot tijdens het vrijen. Sommige vrouwen ervaren wel een extra stimulans tijdens het beffen en een Dom vindt het meestal leuk om met de piercing te spelen. De horizontale clithood piercing gaat niet door de clitoris heen. Deze piercing kan een licht effect op een stimulatie hebben. Het onderste balletje van de piercing wrijft namelijk tegen de clitoris aan. Deze piercing word als comfortabel en stimulerend gevonden.

 

De Christina piercing loopt onder de huid door iets boven in de schaamstreek. Zover ik begrijp, heeft het weinig invloed op je seksleven, maar staat wel heel stoer. Datzelfde geldt ook voor een schaamlip piercing. Het zou geen extra genot opleveren, maar kan wel het spel tussen Meester(es) en Sub een extra boost geven. Dan heb je nog de penispiercing. Hierbij wordt er een ringetje door de onderkant van de eikel gestoken en komt er bij de urinebuis naar buiten. Het komt voor bij mannen die besneden en onbesneden zijn. Tijdens de seks zorgt de piercing er voor dat bij de man de eikel aan de buiten en binnenkant gestimuleerd wordt. Maar ook de vrouw heeft hier veel plezier van. Ook is er extra genot bij anale seks, wel dient men dan iets rustiger aan te doen. Dan is er nog steeds de vraag waarom veel Subs piercings hebben. Ik denk de combinatie van de erotische uitstraling en het opwindende idee er achter. De meeste mensen die in een piercing hebben, laten zich minder leiden door meningen of opvattingen van anderen. Voor mij is het gissen. Ik zelf heb wel eens nagedacht over het laten piercen van mijn tepels, maar heb de stap nog niet genomen. Wat zijn jullie ervaringen? Deel het door een mailtje te sturen naar subsworld555@gmail.com.