· 

Haal de kaarsen maar te voorschijn...

Spelen met kaarsen? Ik hou er wel van, maar ga daarbij uit van de kundigheid van mijn Meester. Als het je leuk lijkt om het een keer te proberen, let dan op enkele dingen.

 

Ik steek graag een kaarsje aan en heb dus altijd wel kaarsen in huis. Allerlei soorten en maten. Al dan niet met een geurtje. Toch is het beter om niet zomaar de eerste de beste kaars te pakken. Geen kaars in huis? Gelukkig hoef je hiervoor niet diep in de buidel te tasten. Je kunt namelijk het beste een ‘simpele’ kaars gebruiken. Hoe lekker ze ook ruiken, laat bijvoorbeeld geurkaarsen staan. Eigenlijk geldt dat voor alle kaarsen met een extra toevoeging. Denk daarbij aan kaarsen met oliën of metalen. Kaarsen met bijenwas zijn al helemaal taboe. Die worden namelijk veel te warm en zijn daardoor ‘schadelijk’ voor je lijf. Zelf gebruiken wij (ik en mijn Dom) de gewone, standaard kaarsen. Vaak staat op de verpakking waar ze van gemaakt zijn: stearine (witte kaarsen, zelden gekleurd, die veel licht geven), of paraffine (gekleurd tot de kern) of een mengeling van beide (de gekleurde paraffine is aan de buitenkant, de witte stearine is aan de binnenkant. Het beste zijn de kaarsen met zo min mogelijk stearine.

 

En dan is het zover….Maak altijd duidelijke afspraken. Misschien is dat wel het saaiste stukje van alles, maar gelijk het allerbelangrijkste. Doe nooit iets ondoordachts. Beter vooraf duidelijk zijn, dan achteraf spijt. Sla altijd je hoofd over. Dat is een ‘no-go zone’. Als vrouwelijk Sub heb je het voordeel dat je doorgaans geschoren bent. Als mannelijke Sub is het misschien handiger om je vooraf te scheren of te waxen. Maar misschien vind je het juist lekker als je Meester(es) je haartjes wegschroeit. Je Dom is doorgaans goed op de hoogte hoe je huid reageert op bepaalde acties. Ik vertrouw mijn Meester daarin waardoor het makkelijker is om je er aan over te geven. Voordat je begint, is het handig om de huid op te warmen. Dat kan middels een spanking of door druppelsgewijs een laagje kaarsvet aan te brengen. Hierdoor gaan de poriën openstaan en heeft de tweede ronde meer effect.

 

Zelf vind ik het lekker om vooraf geblinddoekt te zijn. Niet wetend waar of wanneer of wat ik kan verwachten, maar dat  geldt voor meerdere spelletjes. Je kunt denk ik zelf wel bedenken wat gevoelige plekken zijn. Wees daar voorzichtig mee. Als het de eerste keer is, kun je beginnen met rug en billen en daarna overgaan naar de voorkant en borsten. Pas dus op met de meer gevoelige plekken zoals de genitaliën. Eenmaal gewend, is het leuk om spelletjes te bedenken met kaarsen. Laat je fantasie de vrije loop. Het kaarsvet verwijderen, na afloop, kan een spel op zich zijn. Denk aan bijvoorbeeld je nagels, schrubben of een mes. Als Meester (es) is het belangrijk dat je na afloop de huid van je Sub op ‘rode’ plekken checkt. Voelt het warm aan en ziet het er rood uit? Koelen! Bijvoorbeeld met een ijsklontje. Blijf de plekken (heel) gevoelig en vertrouw je het niet, laat een arts er naar kijken.

 

 

(bron internet)