· 

Wereld Orgasme Dag...

Vandaag, dinsdag 21 december, is het Wereld Orgasme Dag. Ook wel de dag dat we wereldwijd een orgasme (mogen) beleven. De achterliggende gedachte achter deze dag is: wereldvrede. Na een orgasme ben je niet alleen veel relaxter, maar komen er positieve ´vibes´ los die we zeker in deze tijd goed kunnen gebruiken.

 

Dus als je vandaag tijd hebt? Be free... Misschien vind je Meester(es) het wel leuk om je te plagen door je orgasme uit te stellen… Doorgaans houden vrouwen wel van een wat langere vrijpartij, maar niets is erger als je (bijna) op je hoogtepunt bent en de ander stopt er mee. Grappig is wel dat als we het over uitstellen van een orgasme hebben het meestal gaat over het vrouwelijk orgasme. Als ik het internet moet geloven, heeft de natuur het nu eenmaal zo geregeld dat mannen binnen enkele minuten klaar (kunnen) komen. Vrouwen zijn na 5 minuten meestal pas net opgewarmd. Voor sommige stellen kan dit echt een issue zijn, maar in het spel met je Meester(es) levert dit doorgaans geen problemen op. Er wordt veel over klaarkomen geschreven. Vreemd want er heerst ook een taboe op. Veel mensen hebben het niet gauw met hun vrienden over ‘orgasmes’. Terwijl klaarkomen niet meer is dan een ontlading van seksuele spanning in je lichaam. Om een orgasme te krijgen, moet je zin hebben in seks en zorgen dat je genoeg opgewonden raakt. Het gaat niet enkel om de techniek. Spelen met je Meester kan dus een prachtige opstarter zijn om in hogere sferen te raken. Belangrijk is dat je uiteraard ook goed in je vel zit.

 

Openstaan en seksuele prikkels. Ik ben uiteraard zeer nieuwsgierig waar anderen van opgewonden raken. Hebben jullie bijvoorbeeld een erotische fantasie? Is het een onderdeel van het spel waardoor je in de ‘mood’ komt? En hoe zit het bijvoorbeeld met het zien van erotische foto’s en films? Kom je daarvan in de stemming? Ergens (internet) kwam ik de volgende omschrijving tegen:  klaarkomen is een speciaal gevoel dat per persoon en per keer kan verschillen. Voor de één begint de grond te schudden en voor de ander is het een vluchtig gevoel, net zo iets als een keer niezen. Soms gaat er een kriebeling door je heen of krijg je een kloppend gevoel onderin je buik, soms gloei je van top tot teen, een andere keer is het voorbij voor je er erg in hebt. De één heeft na het klaarkomen een intens loom gevoel en moet daarna niet denken aan méér, een ander wil door naar het volgende orgasme. Bij een orgasme neemt je lichaam het even over. Je hebt dan het gevoel dat je niet meer terug kunt en je laat het over je heen komen. 

 

Als het even kan, geniet van deze dag. Wereld Orgasme Dag of niet… Als je het niet voor de wereldvrede of je Meester(es) doet, doe het dan voor jezelf. Het leven is te kort om er niet van te genieten. Trek je terug en laat je gaan. Enjoy…