· 

Ik ben niet bang voor de tandarts...

Soms kom je heel grappige berichten tegen. Om dit `feitje´ moest ik hartelijk lachen. Als Sub zeker iets om rekening mee te houden of... juist niet. Wat is het geval. Heb je regelmatig spannende ontmoetingen met je Meester(es) en moet je naar de tandarts? Pas maar op. De tandarts kan namelijk zien of je regelmatig een blowjob uitdeelt. Hoe goed je ook je tanden poetst en of spoelt.

 

Maar hoe komt men toch aan dit soort nieuws? Volgens Google begon het allemaal met een TikTok-filmpje van Cian McBrien. In de video zie je een geshockeerde Cian met zijn hand voor zijn mond. Erbij staat geschreven: "Just found out the dentist can find out if anyone has given [insert hersen-emoji] or not. I'm screaming." Cian zegt dus dat de tandarts kan zien of je iemand ooit een blowjob hebt gegeven. Als je dit bericht nog niet ergens bent tegengekomen, vraag je vast af of het waar is. En wat blijkt? Het is dus gewoon echt waar. Jouw tandarts (of mondhygiënist, of orthodontist) kan dus zien of jij (vaak) blowjobs geeft.

 

Een kort onderzoek onder diverse tandartsen geeft aan dat ze regelmatig patiënten op de stoel krijgen die een ander graag verwennen met een blowjob. Verder zullen ze niet echt veel met deze informatie doen. Heb je laatst nog een blowjob gegeven en gaat het er daarbij wat ruiger aan toe? Dan is het heel goed mogelijk dat dit een (soort van) blauwe plek achterlaat op je gehemelte. Dat klinkt eigenlijk vrij logisch, maar toch. Het ligt er dus maar net aan hoe vaak je iemand pijpt en hoe hard het eraan toe gaat. Zelf wist ik dit nog niet. Zo leer je er toch weer wat bij. Behalve de blauwe plek komen tandartsen ook andere dingen tegen die je waarschijnlijk niet wil weten. Op het TikTok-filmpje van Cian kwamen de meest hilarische reacties binnen.  Zo reageert een vrouw onder het filmpje. “I work in a dentist and once we had a patiënt who had pubes stuck in their braces.” Ofwel: een patiënt had schaamhaar tussen z’n beugel zitten. Waarop een ander zich afvraagt hoe ze dat er in hemelsnaam uit hebben gekregen. "Good old floss."

 

En dan is er nóg een deskundige die aangeeft dat het inderdaad klopt dat je kunt zien of iemand van ‘pijpen’ houdt. Deze mondhygiëniste voegt er wel aan toe dat ze niet kan herkennen wanneer je, in het verleden, een blowjob hebt gegeven. Zo moet je het niet voorstellen, maar stel dat je kort voor je afspraak nog een blowjob hebt gegeven én daarbij een tikkeltje wild bent geweest, ja, dan kan ze het dus wel waarnemen. En zo zijn er nog veel meer deskundigen die inmiddels hebben bevestigd dat dit bericht klopt. Een leuk feitje dus als je de volgende keer naar de tandarts of bijvoorbeeld mondhygiëniste moet. Met dit in mijn achterhoofd lig ik voortaan net even anders in de stoel.

 

(bron internet)