· 

Spelen met mijn Meester...

Het is alweer een tijdje geleden. Ook al willen we het niet, het gebeurd gewoon. Soms komen er allerlei zaken tussen als werk of andere verplichtingen. Maar vandaag is het eindelijk weer eens zover en gaan Meester en ik lekker spelen.

 

 Vanmorgen goed geschoren en een mooi setje aangetrokken. De deur beneden staat open. Ik wacht boven op mijn kamer en hoop dat Meester gauw komt. Ik hoor mijn eigen ademhaling en voel mijn hart lichtjes kloppen. Daar zal snel verandering in komen. Dan hoor ik de deur opengaan en iemand de trap oplopen. Bij elk geluid hoor ik mijn hart iets sneller kloppen. Dan gaat mijn slaapkamerdeur open. Als Meester vlakbij is, voel ik dat zijn hand mijn schouder raakt. Meester  verzoekt mij om te gaan staan. Ik kom overeind en buk automatisch voorover zodat Meester goed mijn plekjes kan inspecteren. Het is routine, maar ook het begin van een spannende ochtend. Meester heeft een grote tas met allerlei speeltjes bij die voor mij nog een verassing zijn. Ik mag er elke keer een ding uitpakken waar we vervolgens mee gaan spelen.

 

Mijn hand verdwijnt voorzichtig in de tas. Het eerste voelt klein en glad aan. Mijn gedachte gaat uit naar een mes. Voorzichtig haal ik het uit de tas. Het is inderdaad een mes. Meester neemt het over en haalt het uit het etui. Ik mag mij weer omdraaien en voorover bukken. Ik sluit mijn ogen. Met het puntje van de mes volgt Meester de lijnen van mijn lichaam. Het prikt en kriebelt; een combinatie waarvan ik kippenvel krijg. Dan is het even stil en hoor ik hoe Meester een kaars aansteekt. Ik weet dat hij het mes in de kaars houdt en dat dadelijk het lemmet op de zijkant van mijn lijf gaat belanden. De eerste plek is mijn been. Het schroeit, doet pijn, maar ook weer niet. Het is net te kort om erg te branden, maar lang genoeg om er toch niet even van te rillen. Meester herhaalt het een paar keer en dan mag ik opnieuw een speeltje uitzoeken. En weer verdwijnt mijn hand in de tas. Dit keer voelt het aan als een spatel. En ik heb gelijk. Het is een spatel. Meester is gaan zitten en nodigt mij uit om over zijn knie te komen liggen. Wat volgt is een spanking. Uiteraard met spatel. Het kletst heerlijk op mijn billen en voel ze al snel gaan gloeien.

 

En weer mag ik gaan staan. Mijn hand zakt af en haalt iets tevoorschijn waarvan ik geen idee heb wat het is. Zodra ik het in mijn hand heb, herken ik er geisha balletjes in. Met afstandsbediening. Natuurlijk mag ik ze inbrengen, maar voor Meester overgaat tot het aanzetten van, word ik eerst vastgebonden. Hoewel ik erg van bondage hou, is het soms best wel een lastige positie waarin je staat. Als het eindelijk zover is, voel ik een kriebelig gevoel in mijn vagina opkomen en weet ik dat ik geen kant op kan. Meester glimlacht en ik... laat het maar gaan, want ik weet dat de zak nog vol zit met andere dingen waar we nog niet eens aan  begonnen zijn.