· 

Naakt op bed...

Mijn scherm licht op. Ik ben druk bezig, maar weet dat als mijn Meesteres mijn appt, ik zo snel mogelijk moet reageren. Het is inderdaad een berichtje van haar. Hoewel het totaal niet uitkomt, kan ik haar niet negeren.

 

De opdracht is duidelijk. “Doe de gordijnen open en kleed je uit. Loop een paar keer naakt door de kamen en ga daarna op de bank liggen. Trek je benen op en speel met jezelf.” Alhoewel mijn bed niet direct zichtbaar is vanaf de straat, vind ik het een opwindend idee dat mensen mij in mijn hotelkamer kunnen zien. Ik leg mijn telefoon weg en klap mijn laptop dicht. Natuurlijk ben ik van plan om haar opdracht uit te voeren. In de badkamer hoor ik mijn vriendin zingen. Ik hoop dat ze opschiet, want een lichte opwinding giert door mijn lijf. Gevoelsmatig lijkt het heel lang te duren eer ze eindelijk naar haar vriendin is vertrokken. Snel kleed ik mij uit en ga naakt voor het raam staan. Zachtjes begin ik mijn penis te strelen en denk aan mijn Meesteres. Om mij af te sluiten, doe ik mijn ogen dicht. Ik stel mij voor hoe ze naar mij kijkt en misschien wel goedkeurend knikt. Na enkele minuten merk ik dat mijn pik hard aan het worden is.

 

In mijn gedachte zie ik mijn Meesters voor mij staan. Ze neemt mij mee naar de bank. Ik ga liggen terwijl ze langzaam boven mijn gezicht zakt. Terwijl ik haar kutje lik, knijpt ze langzaam in mijn pik. Steeds een beetje harder. Ik schreeuw het zachtjes uit als er een pijnscheut door mijn lijf gaat. Ik open even verbaasd mijn ogen en merk dat ik mezelf  flink aan het knijpen ben. Ik sluit weer mijn ogen en ga verder met mijn fantasie over mijn Meesters. Inmiddels ben ik omgedraaid en zit op mijn knieën met mijn billen omhoog. Ik voel hoe haar vingers over mijn kont richting mijn anus gaan. Dan verdwijnt er een vinger naar binnen. Ik kronkel alleen al bij het idee.  Ze laat mij proeven hoe ik smaak en gaat dan verder met het likken van mijn ballen. Ze trekt mij overeind en neemt mij mee naar de slaapkamer. Daar mag ik haar verwennen. De gedachte maakt mij zo geil dat ik mijzelf niet langer kan inhouden en ik met een enorme explosie klaarkom. Ik sta op en neem een snelle douche.

 

Ik kijk op mijn telefoon , maar Meesteres heeft niets meer van zich laten horen. Net als ik mijn laptop weer heb open geklapt en verder wil gaan met mijn werk, wordt er op de deur geklopt. Als ik naar de deur loop, weet ik bijna al wie er aan de andere kant staat. En, ja als ik opendoe, staat in vol ornaat mijn Meesteres voor de deur. Ze glimlacht als ze zegt: “laten we het nog een keer doen, maar nu in real life.”