· 

Zwaaiende dildo´s...

Soms kom je van die grappige berichten tegen. Zo werd afgelopen zomer een medewerkster van een sekswinkel in de Russische stad Novokuznetsk overvallen. Ze wist de dief de winkel uit te jagen door met een halve meter lange dildo achter de man aan te rennen. Daarbij deelde ze raken klappen uit.

 

De vrouw is op een laat tijdstip nog aan het werk als de gemaskerde dief de winkel binnenkomt en met een klein mes begint te zwaaien. Heel even denkt de overvaller dat alles volgens plan verloopt. De verkoopster lijkt onder de indruk te zijn van het wapen van de man. Helemaal als de dappere Russische dame bukt om geld te pakken. Hij komt echter bedrogen uit. Ze pakt geen geld, maar er een dildo bij, een dubbelzijdige dildo om precies te zijn. Vervolgens mept ze hem daarmee de winkel uit. De dubbelzijdige dildo is ontworpen om twee vrouwen tegelijk van genot te voorzien. Het apparaat kan zelfs door één vrouw gebruikt worden die er tegelijkertijd eentje in haar kutje en kontje wil hebben. Helaas had deze overvaller dus pech en ging met lege handen naar huis.

 

Als ik ´internet´ moet geloven, is het niet de eerste keer dat overvallers op deze manier de winkel worden uitgejaagd. Zo werd een paar jaar eerder twee verkoopsters van een seksshop in de stad San Bernardino (Californië) overvallen. De verkoopsters wisten de dief op koelbloedige wijze weg te jagen door hem, van achter de kassa, te bekogelen met erotische speeltjes waaronder dildo's. De man schrok daar kennelijk zo van dat hij er vrijwel direct vandoor ging. Maar het kan ook anders. In Brazilië stapte een man een seksshop in en knevelde de verkoper. Tijdens zijn roof  nam hij een gouden vibrator mee uit een vitrinekast. De rest van de speeltjes liet hij ongemoeid. Ondanks dat de eigenaar erg ontdaan was, moest hij ook een beetje gniffelen. De dief had er waarschijnlijk geen rekening mee gehouden dat de vibrator, van Zweedse makelij,  bestaat uit roestvrij staal. Dit maakt het haast onmogelijk om het goudlaagje te verwijderen. Daarbij was hij de oplader vergeten.