· 

Myrthe is Sub...

 Myrthe (36) : “Ik ben een Sub. Eigenlijk nog niet eens zo heel lang. Het heeft best wel lang geduurd eer ik er voor uit durfde te komen. Bijna niemand weet van mijn gevoelens en dat ik een Sub ben. Ik hou het liever voor mezelf. Het is niet zo dat ik het aan anderen niet durf te vertellen, of dat ik mij  er voor schaam, maar het is eerder iets van mij alleen.”

 

“Heel veel ervaring heb ik niet. Als het op Doms aankomt dan. Mijn eerste Dom kwam ik  'tegen` op een website. Hij had een advertentie geplaatst die mij erg aansprak. Ik liep al heel lang met bepaalde gevoelens rond en wilde het een keer in ´real life` uitproberen.  Ik denk dat we een klein jaar met elkaar hebben gespeeld. We zagen elkaar op een doordeweekse dag. Als ik bij hem binnenstapte, deed hij mijn collar om en was ik zijn Sub. Als we klaar waren, deed hij de collar af en was ik weer gewoon Myrthe. Dan dronken we een kopje koffie of thee en ging ik met voldaan gevoel naar huis. Ik kijk met veel plezier terug op  mijn eerste ervaringen. Mijn tweede ervaring is met mijn (huidige) partner. De eerste periode hadden we alleen vanille seks. Het Sub-zijn is er heel langzaam ingeslopen. Soms vind ik het knap lastig om de grens aan te geven. Mijn man is heel serieus in zijn rol als Meester, maar ik ben meer dan dat (Sub) alleen...Ja, ik ben een Sub en vind het heerlijk om gedomineerd te worden. Ik hou van spelletjes spelen, billenkoek en het krijgen van een gepaste straf als ik iets ´verkeerds` heb gedaan, maar ik ben ook moeder, werkende vrouw en vriendin van...

 

“Het is vaak puzzelen wanneer ik Sub ben en niet. Soms loopt het door elkaar heen. Zo wil ik mij wel eens verspreken of reageer ik juist verkeerd als mijn Meester mij iets vraagt. Na een lang gesprek, hebben we besloten dat ik alleen zijn Sub ben als ik mijn collar draag. Dat betekent overigens niet dat ik  alleen zijn Sub ben als we gaan ´spelen´. Soms ben ik het ook tijdens het koken, op mijn werk of als ik boodschappen ga doen. Ik draag dan mijn collar of mijn boeien onder mijn kleding en krijg via de app een opdracht die ik moet uitvoeren. Ook dat zijn heerlijke momenten. Het fijne er aan is, dat je partner je Dom is, dat we veel spannende momenten samen beleven. Uiteraard hebben we ook nog wel eens vanille seks, maar onze voorkeur ligt toch net even ergens anders.”

 

“Ik ben overigens geen Sub die van ´harde´ praktijken houdt. Aan rollenspellen doen we niet. Dus geen dokter/patiënt of student/leraar  spelletjes om maar een voorbeeld te noemen. Wel geef ik mij over aan de wensen van Meester. Zo begroet ik hem heel anders dan wanneer  hij gewoon thuiskomt van werk. In het dagelijks leven zou ik bijvoorbeeld nooit iemands voeten kussen of voor iemand op de knieën gaan. Als Sub doe ik dat met liefde. Zoals ik al zei, ben ik geen pijn-Sub, maar kan een stevige spanking zeker waarderen. Dus geen blauwe plekken of kapotte billen voor mij. Dat mag de pret niet drukken, dat we heel veel plezier aan elkaar beleven. Ik lees regelmatig op internet hou andere Subs hun Sub-zijn beleven. Ik herken mij lang niet altijd daarin, maar dat geeft niet. Het is uiteindelijk hoe wij (Dom-Sub) erin staan en dat voelt goed.”