· 

Dromen van latex...

Ik zie vaak de prachtigste outfits voorbij komen als het om latex gaat. Zelf heb ik geen ´setjes´, maar zeg nooit, nooit. Latex is niet alleen mooi, maar ook enorm kinky. Tenminste in mijn ogen dan. Deze kleding wordt niet voor niets veel gedragen in de wereld van Subs en Doms.

 

Kenners omschrijven het dragen van latex in het begin als ietwat ´koud-achtig´. Dat gevoel verdwijnt snel. Binnen no-time past latex zich aan je lichaamstemperatuur aan. Een tweede huidgevoel waardoor het lijkt of  je niets draagt. Sommigen ervaren het als een erotisch gevoel. Vooral de aanraking van een ander zou ‘sensatie’ teweeg brengen. Daarnaast staat latex erg mooi. Het omhult je lichaam en accentueert alle gewenste rondingen terwijl tegelijkertijd het materiaal de niet zo gewenste plooien gladstrijkt (bron internet).

 

Ik las ergens zo mooi : 'als je latex draagt, is het net of je een soort van olie op je lijf hebt. Super glimmend en strak'. Een groot voordeel is dat je vrij bent in je bewegingen en je lijf er lekker warm in is. Dat laatste gevoel herken ik wel van het intapen van het lichaam. Heel cosy en veilig, maar ook weer zo uitdagend. Ik kan mij goed voorstellen dat het voor beide partijen enorm spannend kan zijn. De keuze is groot als het om latex kleding gaat.  Zowel voor een Dom als Sub (M/V). Er is van alles verkrijgbaar in onder meer seks-, en online winkels, maar ook zaken die zich hebben gespecialiseerd in latex. Uit onderzoek blijkt dat bij vrouwen vooral de catsuit erg populair is, gevolgd door (latex)jurkjes. Mannen dragen vooral complete latex shirts.

 

Latex kleding wordt gemaakt van mooie lappen latex die vervolgens op de juiste manier aan elkaar worden genaaid. Als afwerking worden de naden gelijmd waardoor de stof nog soepeler valt en eruitziet als een glad en egaal geheel. De uitstraling van latex wordt zo blinkend en verleidelijk (bron internet). Mocht je latex kleding gaan aanschaffen, hou er wel rekening mee dat er mensen zijn die niet tegen latex kunnen. Het komt overigens relatief weinig voor dat iemand allergisch is voor latex. Hoe je dat merkt? De drager (ster) krijgt onder meer last van jeuk en/of rode bultjes of bijvoorbeeld moeilijkheden met ademhalen. Je kunt dan het beste meteen de kleding uitdoen en je huid afspoelen.

Als ik latexliefhebbers moet geloven, is het in het begin even oefenen hoe je het beste de kleding aantrekt. Latex plakt en moet nog naar je lichaam gaan staan. Misschien is het al een spel op zich om de kleding samen aan te doen. Daarnaast zijn er allerlei hulpmiddelen in de handel waaronder gels en talkpoeder. Deze zorgen er voor dat latex (ge)makkelijker over je huid glijdt. Snuffel zeker eens rond op internet of duik een winkel in. Pas wel op als je hulpmiddelen koopt dat er bijvoorbeeld geen olie inzit. Dit tast latex aan. Ik hoop zeker nog een keer het gevoel te mogen ervaren hoe het is om in latex rond te lopen. Maar elke Sub (of Dom) heeft zo zijn droom…Toch?