· 

Geisha Balls; pleasure or...

Geisha Balls… Ze zijn er in allerlei soorten, vormen en maten en worden ook wel ‘Love Balls’, ‘lustkogels’ of  ‘vagina beads’ genoemd. Doorgaans zijn het kleine (massief) balletjes die je in je vagina kunt duwen. Meestal doe je dat tijdens een dagelijkse bezigheid. Niemand die het ziet terwijl je bij elke beweging de aanwezigheid ervan voelt. De ‘balls’  zorgen voor lustgevoelens. Daarnaast word je bekkenbodem getraind.

 

Ook ik heb van die balletjes. Ze verhuizen nog wel eens van plek waardoor ik vergeet dat ik ze heb. Het is nog best wel een dingetje om ze in te houden. Want je moet er bij bewegen. In het balletje zit namelijk een soort van ‘tegengewichtje’ dat tijdens het lopen een lichte trilling teweeg brengt bij de binnenzijde van de vagina. Het prikkelt zeg maar de G-spot van de vrouw. Helaas moet ik erbij vermelden dat het met mij niet zoveel doet. Ik krijg er bijvoorbeeld geen orgasme van, maar het idee dat ik ze draagt vind ik wel opwindend. Dat wil niet zeggen dat ze niet zinvol zijn om ze te gebruiken. Deze balletjes zouden volgens internet ´zakken onder hun natuurlijk gewicht´. De spontane reflex die hierop volgt, laat de bekkenbodemspieren samentrekken. Deze ultieme en versterkende training geeft positieve resultaten bij seksueel contact.

 

Want de bekkenbodemspieren worden ook wel de liefdesspieren genoemd. De spieren waarmee je als Sub zowel jezelf als je Dom meer genot (tijdens de seks) kan bezorgen. Natuurlijk ‘baal’ ik wel eens als ik lees hoeveel het met andere vrouwen doet en het ze diverse orgasmes oplevert. Misschien moet ik terug naar af en opnieuw beginnen. Volgens internet (www.goedgevoel.be) is het principe namelijk dat je de balletjes inbrengt in je vagina. Door je spieren samen te trekken probeert je lijf te vermijden dat de balletjes, er door de zwaartekracht, weer uitvallen. Een geweldige training dus. Er zijn talloze 'balletjes' te verkrijgen. Begin je net dan gaat het makkelijker als je grotere en lichtere balletjes gebruikt. En ook bij dit speeltje geldt, begin kort. Dus eerst tien minuten. Ben je gewend aan deze balletjes dan kun je overstappen op kleinere en zwaardere balletjes.

 

Hoe meer ik erover lees, hoe duidelijker het wordt dat de meeste balletjes je weinig tot geen genot verschaffen. Dit komt doordat de balletjes vaak alleen druk uitoefenen en dit te weinig is om tot een orgasme te komen. Natuurlijk heb je ook vibrerende balletjes met een afstandsbediening. Ook hierover lopen de meningen uiteen, maar doorgaans zal dit een bepaalde sensatie teweeg brengen. Of je nu een of twee of meerdere balletjes gebruikt, het effect veranderd (zou) er niet door. Bang dat je balletje verdwijnt en er niet meer uitgaat, is niet nodig. Een balletje kan in je vagina nergens heen en komt er door de zwaartekracht weer uit. Niet stressen, ontspannen en het gaat vanzelf. Ook bij dit speeltje geldt dus, kies bewust je balletjes uit. Je kunt ze eventueel inbrengen met glijmiddel op waterbasis. Spoel ze na afloop schoon, maar dat geldt voor elk speeltje. Misschien voor mij een goed idee om aan de kerstman nieuwe balletjes te vragen en de draad weer op te pakken. Ervaringen ermee zijn meer dan welkom.