Tijd voor een spanking...

Een vast onderdeel tijdens ons (Sub/Dom) samenzijn is: de spanking. Deze ouderwetse billenkoek vind ik doorgaans ´prettig`  te noemen. Als ik de statistieken moet geloven, heeft maar liefst 84% weleens spanking uitgeprobeerd. Ik vind dat percentage aan de hoge kant, maar misschien vallen een paar tikjes op de billen  daar ook wel onder.

 

Het voordeel van spanken, is dat je er eigenlijk niets voor hoeft aan te schaffen. Kijk maar eens goed rond wat je allemaal in huis hebt en sla vooral de keukenlaatjes niet over. Maar je kunt ook heel simpel, en net zo lekker, over de knie gaan en een pak voor je billen krijgen met de vlakke had van je Meester(es). Of wat dacht je  ervan, voorover gebogen op de tafel, met de riem van je Dom een opwarming in ontvangst nemen?  Als het de eerste keer is, doe je er verstandig aan om het op te bouwen. Dan kom je er vanzelf achter of het iets voor je is. Alhoewel ik het soms best pijnlijk vind, kan ik er, zodra het stopt, ook naar verlangen. Dat klinkt heel tegenstrijdig. Maar spanken doet iets met mij. Bij sommigen wordt tijdens het spanken het stofje endorfine aangemaakt. Wat een prettig gevoel geeft. Bij mij is het vaak een opeenstapeling van verschillende factoren waaronder: pijn, spanning en bijvoorbeeld opwinding van wat er gaat komen. Spanking heeft zeker iets verslavends.

 

Als je nieuw bent of het lijkt je gewoon spannend om een ander een keer te spanken, praat er over. Die afspraken maken een Dom en Sub ook. Ga nooit zomaar slaan en spreek een stopwoord af. Bij spanking draait het grotendeels om het bloed naar de oppervlakte van de huid te krijgen, waardoor het extra gevoelig wordt. Mijn Meester wisselt het spanken af door mij bijvoorbeeld te kietelen of door met het radeerwieltje over mijn lijf te gaan. Soms verwacht ik een slag en gebeurt er niets. Dat maakt het spanken intens. Meester slaat mij niet alleen op de kont. Ook de rest van mijn lijf wordt soms onderhanden genomen. De andere delen van mijn lijf zijn vaak erg gevoelig. Maar dat is weer een ander verhaal. Sommige Doms gaan erg ver met het spanken van hun Sub met als gevolg kapotte billen. Voor mij hoeft dat niet, maar het is wel prettig om je kont nog een tijd te voelen gloeien. Blijf tijdens het spanken contact met elkaar houden om er zeker van te zijn dat de ander het nog steeds prettig vindt. Heb je de smaak te pakken? Kijk dan zeker eens op de sites rond waar allerlei seksspeeltjes verkrijgbaar zijn. Het kan je verrassen wat er allemaal te krijgen is.

 

Voor de niet-kenners. Vaak wordt spanken gebruikt als ‘straf’. Sub heeft iets gedaan wat Meester(es) niet zint en krijgt daarvoor billenkoek. Spanking kan op allerlei manieren worden uitgevoerd waarbij de Dom ergens op zit of staat. De Sub ligt over de bovenbenen van de Dom of staat voorovergebogen met de billen enigszins omhoog gericht. Om eventueel stribbelen tegen te gaan kan de Dom een arm op de rug stevig beet houden of haar/hem bij de haren vasthouden. Sta je bijvoorbeeld over een tafel/stoel gebogen dan kan je Meester(es) je polsen boeien of met een touw vastbinden. Dat geldt natuurlijk ook voor je enkels. Gisteren was het tijd voor een heerlijke spanking en nu al kijk ik weer uit naar de volgende keer. Want zo werkt een spanking (voor mij).