· 

Meesteres met andere man...

Ik zat in de kamer met mijn handen op mijn rug gebonden. Voor deze keer eens niet met mijn neus naar de muur gekeerd. De kamer was in duister gehuld, maar mijn ogen waren door het lange wachten aan het donker gewend geraakt. Het leek eindeloos te duren, maar eindelijk hoorde ik de deur opengaan. Meesteres kwam de kamer binnen, gevolgd door een andere man. Ondanks dat ik het niet helemaal scherp zag, wist ik wel dat hij lang, atletisch en jong was. Ze wees naar mij en zei dat ik haar trouwste ´slaaf´ was.

 

Meesteres was zoals altijd geweldig gekleed. Leren rok, hakken en een korte blouse. Ze legde de man op het bed en ging bovenop hem zitten. Hij kuste haar handen en nek. Daarna begon hij haar zachtjes te strelen. Ik had goed zicht en zag dan ook hoe zijn handen voorzichtig, door het stof heen, haar borsten betastten. Ze genoot ervan. Om hem een plezier te doen, trok ze met trage bewegingen haar blouse en rok uit. Nu had hij vrij spel. Langzaam begon hij haar borsten te kussen. Ondanks  de afstand, tussen haar en mij, wist ik dat het haar opwond. Dit soort momenten zijn altijd even slikken, maar doordat ze zo intens met hem bezig was, raakte ik er zelf ook opgewonden van.

 

Uit het niets hield ze op, stapte het bed af en deed haar slipje uit. Behoedzaam liep ze op mij af om haar string in mijn mond te stoppen. Het stof prikte in mijn mond en automatisch ging mijn ademhaling door mijn neus verder. Meesteres was teruggekeerd naar het bed en ritste de rist van de broek van de man open.  Het eerste wat mij opviel, was dat deze man zeer groot geschapen was. Hij lag stil op het bed en haalde diep adem. Ze deed een condoom om zijn pik. Die stond inmiddels recht omhoog. Behoedzaam liet ze zich zakken en slaakte een diep zucht. Ik voelde haast, wat hij voelde en kon bijna haar sappen op mijn slipje proeven.

 

Plotseling stond ze op, draaide zich om en ging opnieuw op zijn pik zitten, maar nu met haar rug naar hem toe. Ze keek mij aan en riep mij. Ik kroop erheen met mijn handen vastgebonden. Ik wist wat ze wilde, duwde haar slipje naar buiten met mijn tong, boog voorover en kuste haar klit. Terwijl het andere lid in haar was, streelde ik haar klitje met mijn lippen. Meesteres genot. Ik hoorde haar zachtjes kreunen wat overging in schokken gevolgd door een enorme explosie. Met een grote glimlach stond ze op. Ook de man zag er voldaan uit. Meesteres veegde met haar slipje de sporen weg, stopte het terug in mijn mond en stuurde mij terug naar mijn plek. Dit keer moest ik mij omdraaien met mijn neus naar de muur. De man en mijn Meesteres bleven nog een tijdje op bed liggen. Ik kon niet horen wat ze zeiden of zien wat ze aan het doen waren. Daarna verlieten ze beiden zachtjes de kamer en was ik weer alleen. Overgeleverd aan de grillen van mijn Meesteres.