· 

Spelen met een buttplug...

Eén van mijn favoriete speeltjes die we (Sub en Dom) regelmatig gebruiken, is de buttplug; een speeltje dat je anaal gebruikt. Deze meeste buttplugs hebben een puntige bovenkant waardoor je hem gemakkelijk kunt inbrengen. Doordat de ‘onderkant’ wat breder is, hoef je doorgaans niet bang te zijn dat hij in je kont verdwijnt.

 

De meeste buttplugs zijn van siliconen gemaakt en handig te hanteren. Het voordeel is dat deze plugs ook minder vaak kleine scheurtjes vertonen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor metaal of glas. Deze voelen iets harder (en kouder) aan. Naast verschillende materialen heb je buttplugs in grote en kleine maten en ook  in verschillende vormen. Het is natuurlijk een beetje aan jullie waar je (of je Dom) voor kiest. Zo heb ik er één van siliconen gemaakt, maar ook één van metaal en één met een staart. De eerste keer kan natuurlijk behoorlijk spannend (eng) zijn. Begin altijd met een kleine, gladde siliconen buttplug. Je kunt nog altijd overstappen naar een ander model. Gebruik glijmiddel, aangezien de anus van zichzelf geen vocht aanmaakt bij opwinding zoals een vagina doet. Hou hem zeker ook niet te lang in. Bouw het op zodat je op een gegeven moment je buttplug voor langere periodes kunt dragen. Zelf zou ik de eerste keer een plug een paar minuten in doen tot je aan het gevoel gewend bent. Draag een plug niet langer dan (ongeveer) 2-3 uur. Dat vind ik persoonlijk al behoorlijk lang. Zelf houden wij 30-60  minuten aan. Zo kan de kringspier daarna weer tot rust komen. Want heel soms komt het voor dat je kringspier uitrekt.

 

De kans dat je kringspier uitrekt is overigens niet groot. Zeker als je rekening houdt met de tijd dat je een buttplug inbrengt. Gebruik altijd voldoende glijmiddel. Glijmiddel op basis van siliconen droogt minder snel uit dan glijmiddel op waterbasis. Dus gaat mijn voorkeur uit naar die op siliconenbasis. In het begin is het natuurlijk een heel raar gevoel. Je brengt iets in wat er normaal niet zit. Bij mij heeft het nooit pijn gedaan. Maar als je zenuwachtig bent of wat ouder,  merk je dat het een ´nauwere´  of drogere plek is. Als het niet gelijk lukt, probeer je het gewoon een volgende keer. Forceer nooit iets. Vooral de eerste keer is de kans groot dat je ‘kont’ de buttplug wil uitpersen. Ook kan het soms aanvoelen alsof je aandrang krijgt. Dat gevoel gaat overigens  voorbij. En schaam je vooral niet als de eerste keer geen succes is. Als je denkt dat je een buttplug gaat gebruiken, kun je de dag ervoor rekening houden met wat je bijvoorbeeld eet. Laat onder meer eten staan waarvan je weet dat het lucht in je buik kan veroorzaken. Sla ook het gebruik van pittige kruiden over en al het andere wat eventueel zachte ontlasting kan veroorzaken. Je zou eventueel van tevoren een anale douche kunnen nemen.

 

Vaak wordt een buttplug als opwarmertje gebruikt voor anale seks. Bij mannen stimuleert een buttplug de prostaat, bij vrouwen de dieperliggende delen van de clitoris. Verder prikkel je met een buttplug de hele anale zone, wat een extra stimulans kan zijn tijdens de seks. Bij sommigen versterkt het een orgasme als de plug wordt verwijderd. Met dat laatste heb ik zelf heb ik geen ervaring mee. Een buttplug dragen is heerlijk. Soms geeft mijn Meester mij de opdracht om er één  in te doen tijdens het uitlaten van de hond of tijdens het boodschappen doen. Onder je kleding (of als je niets aan hebt maar alleen een jas) is het een opwindend gevoel om er mee rond te lopen. Vooral als je bijvoorbeeld iets moeten pakken in een schap. Welke speeltje jullie ook gebruiken, blijf alert. Als het niet goed voelt, maak het aan je Meester(es) kenbaar. Wees bij alles wat je doet zuinig op je lijf.

 

(bron internet)