Geen tijd voor mijn Meester...

Soms heb je gewoon geen tijd voor elkaar. Dat heeft niets te maken met niet willen. Terwijl ik dit neerschrijf, realiseer ik mij dat dit natuurlijk heel ´fout´ klinkt. Een goede Sub zou eigenlijk altijd voor haar Meester(es) klaar moeten staan.  In theorie ben ik het daar zeker mee eens, alleen is de realiteit (praktijk) soms net even anders.

 

 

Daar we allebei werken (verschillende werktijden)  en onze eigen privéleven hebben, is het soms knap lastig om tijd te vinden. En mochten we allebei vrij zijn dan nog moeten we regelmatig met andere zaken rekening houden zoals bijvoorbeeld kinderen die thuis kunnen komen. In deze Corona-tijd is het nog eens extra improviseren, maar daar wil ik verder nu geen aandacht aan besteden. Elk extra momentje wordt dan ook optimaal benut. Inmiddels zijn er de beruchte ‘koffietijd’ ontmoetingen. Hierbij wordt inderdaad ook koffie gedronken gevolgd door vaak een flinke spanking om maar een voorbeeld te noemen. Eigenlijk zijn deze ontmoetingen enorm intens. Van tevoren krijg ik de opdracht om attributen klaar te leggen. Uiteraard zorg ik er voor dat ik mijn Meester gepast ontvang in een leuk setje al dan niet met bijpassend ondergoed. Soms heb ik mijn enkel- en polsboeien om en uiteraard draag ik altijd mijn collar.

 

De afgelopen keer had ik onder meer enkele zwepen, maar ook een paddle, een vork en een shawl neergelegd. Daarnaast had ik een brandende kaars aangestoken. Vooral mijn billen kregen deze keer een flinke opwarming waarbij afwisselend de zweep, paddle maar ook de riem van de broek van mijn Meester werd gebruikt. Dit, in combinatie met warm, druipend kaarsvet, gaf mij een heftig gevoel. Ook de voorkant, alhoewel wat minder aangepakt, ontkwam niet aan de zweep en kaarsvet. Over het gebruik van kaarsvet kom ik zeker nog een keer terug. Zelf vind ik het (brandend kaarsvet) aangenaam aanvoelen, maar het kan ook best intens zijn. Helemaal als je het (kaarsvet) rijkelijk laat ‘stromen’. Waar ‘pijn’ doorgaans snel wegtrekt, kan op sommige plekken op je lijf kaarsvet langer voelbaar zijn. Zeker als je Meester bijvoorbeeld tijdens seks druppels op je rug laat vallen, geeft dat een heel apart gevoel. Ook een vork of een mespunt opwarmen in een vlammetje is één van de dingen waar mijn Meester van kan genieten. Zeker als hij daarna met de vork/mes over mijn huid gaat. Net zoals bij het gebruik van het radeerwieltje ligt genot, schrik en beetje pijn hier heel dicht bij elkaar. De combinatie van deze drie maken het voor mij zeer aantrekkelijk om het te ondergaan. Daarbij vertrouw ik op mijn Meester.

 

Meestal ronden we zo’n bijeenkomst af met nog een kopje koffie waarbij ik mijn Meester ‘verwen’ met een heerlijke blowjob. Want niets is leuker als je weet dat je je Meester  hiermee een plezier doet. Ik ben uiteraard heel nieuwsgierig hoe andere Subs er tegenaan kijken. Hoe gaan jullie om met tijd ?  Is het plannen? Sta je altijd klaar voor je Meester of voel je je weleens schuldig als je niet kan?  Je kunt wel heel graag Sub willen zijn, maar er moet bijvoorbeeld ook worden gewerkt. Laat het mij weten door een mailtje te sturen aan subsworld555@gmail.com.