· 

Punaises, nietjes en naalden...

Mijn kont is al flink warm van het eerste rondje ´spanken´. Meester heeft er zin in. Geduldig wacht ik in de hoek op wat er gaat gebeuren. Ik hoor van alles, maar kan het geluid niet thuisbrengen. Soms moet ik huiveren als Meester zo vrolijk is. Vanmorgen had hij het over nieuwe ervaringen en dat ik het vast leuk zou vinden. Ik durf niet aan mijn Meesters woord te twijfelen, maar ik voel mij er wel ongemakkelijk bij.

 

Inmiddels staat Meester achter mij en word ik geblinddoekt. Een korte inspectie of mijn handen op de rug goed vastzitten en als laatste een flinke tik op de kont. Het ´spel´ kan beginnen.  Ik ril en dat zal vast niet de laatste keer zijn vandaag. Als ik achter mijn Meester aanloop, realiseer ik mij dat ik mijn BH nog aan heb. Ergens ben ik daar best een beetje blij om omdat ik weet dat mijn tepels voor de komende momenten ´veilig´ zijn. Meester trekt mij mee aan mijn collar. Ik volg voorzichtig zijn pas. Daarop gaat Meester zitten en mag ik voor hem knielen met de nadruk op ´voorzichtig´. Langzaam zak ik door mijn knieën en schrik van de eerste confrontatie. Het prikt, steekt en doet pijn. Ik besef dat ik voor mijn Meester geknield zit in een bergje punaises. De scherpe puntjes prikken lelijk. Meester duwt mij zachtjes naar voren.  Daarna mag ik hem pijpen. Ik probeer niet al te veel te bewegen, maar weet, dat als ik niet genoeg passie toen, mijn Meester dat duidelijk laat merken. Zo goed en kwaad als het kan, probeer ik het mijn Meester naar de zin te maken.

 

Als Meester het genoeg vindt, mag ik weer gaan staan. Met zijn handen klopt hij wat punaises van mijn knieën. De pijn ebt weg en ik haal diep adem. Ik sta nog steeds in het donker en dit keer volg ik mij Meester naar de tafel. Ik mag met mijn gezicht naar mijn Meester draaien. Ik voel zijn koude handen in mijn BH glijden. Aanvankelijk heb ik geen idee wat het kan zijn. Dan mag ik mijn onderbroek aantrekken. Hetzelfde gevoel. Weer koude handen die iets in mijn slip stoppen. Ook nu weer durf ik niet te zeggen wat het is. Ik mag gaan zitten op de tafel en merk dat er ´dingetjes´ uit mijn BH en slip vallen. Het steekt. Dan begint Meester met de zweep te slaan. Het prikt en doet pijn. Ondanks dat ik een BH aan heb, voel ik de slagen door de stof heen. Om de zoveel slagen wisselt Meester van zweep. De dingetjes in mijn BH werken niet mee en ook mijn kont wordt bij elke slag pijnlijker. Dan mag ik mij omkeren. Ik zit nog steeds met mijn handen vast waardoor ik niet even over mijn borsten kan wrijven. Dan slaat meester op mijn kont. En weer voel ik de pijn diep doordringen. Ik mag meetellen tot veertig. De laatste tien begin ik te bibberen en ben blij als ik eindelijk ´veertig´ hoor.

 

Ik mag recht op staan en Meester doet mijn BH en slipje uit. Als mijn blinddoek af gaat, zie ik dat de grond bezaaid is met nietjes. Meester voert mij mee naar de tafel en maakt mijn polsen los. Ik mag plaats nemen op mijn buik  op de tafel. Mijn armen worden vastgemaakt aan de poten en zo ook mijn enkels. Onder mijn hoofd legt Meester een kussen. Ik probeer mijn ´bibbers´ een beetje onder controle te krijgen. Dan voel ik hoe Meester mij met een naald langzaam begint te prikken. Zachtjes, maar ook wel weer hard. Overal en nergens. Het gevoel alleen bezorgt mij zoveel spanning dat ik spontaan kippenvel en nog meer rillingen krijg. Ik kan niet stoppen. Heel mijn lichaam trilt. Meester geniet. Ik weet niet wat ik er van moet vinden, maar kan niet anders dan dat ik mij aan het gevoel overgeef...