· 

Sub of Dom?

“Noem mij maar ´G´. Ik ben 60 jaar en heb jarenlang een verhouding met 'Y' gehad. Dat begon overigens als een ´normale´ relatie, maar evolueerde langzaam in een BDSM-relatie waarin ik de rol van dominante (Dom) op mij nam. In het begin, puur uit nieuwsgierigheid,  hielden we het heel simpel. Zo ‘speelden’ we met een setje handboeien en een blinddoek die we bij Christine Le Duc hadden gekocht.”

 

"Creatieveling als ik ben, stapten we op een gegeven moment over naar mijn eigen ontwerpen. Zo maakte ik zelf diverse attributen die ik dacht nodig te hebben voor het uitvoeren van allerlei scenario's.  Die scenario’s bedacht ik overigens zelf. Waar je dan aan moet denken? Vooral kleding, meubels en allerhande boeien. Het meeste in ‘overleg’ met Y om zo te voorkomen dat bepaalde grenzen werden overschreden. Vanwege persoonlijke omstandigheden, waarover ik niet ga uitweiden, kwam aan deze relatie een einde. En daarmee aan mijn Dom-zijn. Daarna kreeg ik een relatie met ‘M’. Met haar ben ik zelfs getrouwd geweest. In die periode heb ik alles weggedaan. Toen deze relatie op de klippen liep, en ik weer alleen was, dacht ik steeds vaker terug aan de periode met Y. Alleen deze keer vroeg ik mij steeds vaker af hoe het zou zijn als de rollen omgedraaid waren. Vanaf dat moment ben ik weer van alles gaan ontwerpen. En nog steeds. Alleen deze keer voor mezelf.  Zo creëer ik onder meer allerlei soorten meubels en boeien. Eigenlijk is het moeilijk te omschrijven omdat sommige ‘attributen’ voor meerder dingen kunnen worden ingezet of gebruikt. Inmiddels beschik ik over een grote collectie kuisheidsgordels. Dit zijn een soort pakjes ontworpen voor mijn eigen 'klokkenspel'.  Bijna alles wat ik maak, is gemaakt van recycle materiaal  zoals rubber, leer, onderdelen van machines enz., enz.”

 

''Mijn fantasie is dan dat ik 'immobiel' ben en eigenlijk niets meer kan of heb in te brengen. Ik ben overgeleverd aan... De vrouw (Dom) kan volledig over mij beschikken en doen wat ze wil. Ze kan mij opdrachten laten uitvoeren. Of mij keer op keer tot het randje brengen en dan weer terugtrekken om maar iets te noemen. Het allermooiste zou zijn als ik iemand zou ontmoeten die ook beide kanten van het spel leuk vind.  Een soort van sub/dom , dom/sub relatie dus. In theorie spannend en uitdagend, maar niet makkelijk te realiseren. Tot op heden heb ik nog geen noemenswaardige ervaring gehad met Sub-zijn dus blijft het voorlopig alleen bij fantaseren. Wel maak ik nog steeds nieuwe dingen want mijn creativiteit is nog lang niet opgedroogd.”

 

LIEFDE TEN TIJDE VAN CORONA !! Voor deze ellende losbarstte, toerde ik door half Europa en deed performances op grote en kleine festivals. Daar ontmoette ik vaak honderden, nieuwe mensen. Elke week opnieuw. Helaas staat alles op losse schroeven. Vandaag de dag is het niet echt de beste tijd voor ontmoetingen. Desondanks hoop ik nog ooit iemand te ontmoeten die het leuk vind om mee te gaan in mijn fantasieën en die van haarzelf.”

 

 

G