· 

Gelukkigste Sub ter wereld

We vertrokken vroeg in de ochtend en bereikten na een lange rit onze bestemming. Het hotel was niet meer dan een oud gebouw dat ik ergens op internet had gevonden. Er waren weinig gasten. Nadat we ons hadden aangemeld, nam ik de sleutel in ontvangst en liepen, bij gebrek aan een lift, naar boven. Ik met de tassen voorop gevolgd door mijn Meesteres.

 

Bij binnenkomst keek ze eerst om zich heen en liep gelijk door naar de grote ramen. Het uitzicht was prachtig. Desondanks deed ze de gordijnen dicht. De kamer was meteen in duisternis gehuld.  Ze zei dat ik mij moest uitkleden en op bed moest gaan liggen. Ik gehoorzaamde. Ze rommelde wat in één van haar tassen en trok er handboeien uit waarmee ze mijn handen aan het hoofdeinde vastmaakte. Daarna deed ze hetzelfde met mijn enkels en bedekte mijn ogen met een shawl. Vervolgens werd het stil. Meesteres was naar de badkamer vertrokken. Het enige wat ik kon doen, was stil blijven liggen. Om alles goed in mij op te nemen, sloot ik mijn ogen. Het duurde even voor ik besefte dat ze weer terug was en naast het bed stond. Ik had totaal geen idee wanneer ze was teruggekomen. Voor ik het wist, klom ze op het bed en ging staan. Zo voelde het tenminste. Met haar schoen bewoog ze langzaam over mijn lichaam waarbij ze voorzichtig met haar hak richting mijn penis gleed. Daar ´kneedde´ ze mijn penis. Het gevolg was een stevige paal.  Ik geneerde mij een beetje, maar kon er niets aan doen. Ze stopte en gleed vervolgens verder naar beneden waarbij ze hard op mijn dij drukte. Even gebeurde er niets. Maar het volgende moment zakte ze door haar knieën. Waar ze het vandaan haalde weet ik niet, maar plotseling voelde ik een touw om mijn nek. Met een ruk trok ze het strakker en snakte ik naar adem.

 

Ze strekte haar been iets naar achteren waardoor haar voet voorzichtig mijn gezicht raakte. Ik stak mijn tong uit en begon haar been te likken. Plots trok ze haar been weer in en bukte zich richting mijn pik. Het touw om mijn nek kwam door deze onverwachte beweging een stuk stakker te zitten. Niet veel later voelde ik hoe ze het andere eind van het touw om mijn penis begon te binden. Veel tijd om na te denken, kreeg ik niet.  Want door een korte ruk aan het touw schoot mijn hoofd omhoog. Kennelijk was ze van positie veranderd, want mijn lippen bereikte haar slipje. Gretig begon ik haar door het slipje heen te kussen. Even was ik mijn grip kwijt, waarop ze hard aan het touw trok dat met mijn penis verbonden was. Ik realiseerde mij dat ik haar sneller plezier moet geven, anders zou ze vast harder aan het touw gaan trekken.  Ik begon haar kutje ijverig te kussen en door haar slipje te likken. Van tijd tot tijd kneep ze in mijn keel of liet ze mij vrijer ademen. Ik streelde haar ijverig en voelde haar nat worden. Ze hurkte dieper . Ik voelde hoe haar kutje dicht tegen mijn gezicht werd gedrukt. Opeens voelde ik haar ademhaling versnellen. Ze kreunde en kwam met een harde schreeuw klaar.  Ik voelde haar sappen stromen. Op dat moment prijsde ik mij de gelukkigste Sub ter wereld.