· 

Spelen met de Wheel of Pain

Eén van mijn favoriete speeltjes is het radeerwieltje. Vroeger werd dit apparaatje, heel toepasselijk , door ´naaisters´ gebruikt om delen van een knippatroon op papier over te brengen. Als mijn Meester het radeerwieltje te voorschijn haalt, weet ik binnen no-time weer dat genot en ´pijn´ dicht bij elkaar liggen. Gaat hij er lichtjes mee over mijn huid dan krijg ik gegarandeerd kippenvel. Drukt hij er wat harder ermee dan voel ik de pinnen in mijn huid prikken. Dat  laatste kan soms best pijnlijk aanvoelen. De afwisseling ervan geeft mij een zeer aangenaam gevoel. 

 

Een radeerwieltje kun je op (bijna) elke plek van je lichaam gebruiken. De meeste Subs hebben echter  een gevoelige 'spot'. Voor mij zijn dat mijn borsten/tepels. Het liefst zou ik willen dat hij 'ze' vermeed, maar het is uiteindelijk aan je Meester (Dom) of hij daar rekening mee wilt houden Natuurlijk  is het spannend als er grenzen  worden opgezocht. Dat hoort erbij, maar een goede Meester weet  ook dat sommige delen van je lijf kwetsbaarder zijn dan anderen. Als jullie besluiten om met dit speeltje te gaan spelen, wat een aanrader is, kijk dan uit voor onder meer je nek en gezicht. De scherpe pinnen van dit appaartje kunnen daar  door je huid boren en dat laatste is niet de bedoeling.

 

Het apparaat wordt ook weleens ‘Wheel of pain’ (pinwheel) genoemd. Tijdens het spelen, is  het altijd weer de vraag: ‘Kriebelt het deze keer of wordt het pijnlijk?’ De enige manier om daar achter te komen, is om je over te geven. Nog leuker is als je geblinddoekt bent. Je kunt dus niet zien waar je meester met  het speeltje is. Alleen dat gevoel al kan een ‘lekkere’ spanning geven. Als je meester het radeerwieltje intens gebruikt, zal het resultaat een (mooi) ‘rodelijnenveld’ over je lichaam opleveren.

 

Het radeerwieltje is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Je hoeft er niet veel moeite voor te doen want  ze zijn op diverse plekken te koop. Er zijn er met korte, maar ook met lange pinnetjes. Zelf heb ik er twee bestaande uit één wiel. Maar er zijn er ook met onder meer drie of zelfs tien wieltjes of bijvoorbeeld met twee, aparte wieltjes (een duo). Het aantal wieltjes zegt overigens niet dat de één meer pijn doet dan de ander. Hoewel ik niet uit eigen ervaring spreek, weet ik dat bij meerdere wieltjes de druk wordt verdeeld over het aantal wieltjes. Bij één wieltje ligt de druk op dat ene wiel. 

 

De pinwheel  is doorgaans gemaakt van staal. In de medische wereld  wordt dit apparaatje gebruikt om zenuwen te stimuleren.  Ik kan deze vorm van pijn zeker waarderen. Prijzen vallen gelukkig mee. Zo heb je al een pinwheel  van rond de 9 euro, maar de prijzen kunnen ook oplopen.

Geef je Meester de vrije hand en laat hem lekker rollen over je lichaam. Een Meester weet dat je armen meer kunnen hebben dan bijvoorbeeld je vagina of ballen. Vertrouw op zijn kennis en kunde. Contoleer na afloop of  het radeerwieltje ‘schoon’ is en dat er niet per ongeluk wat bloeddruppels zijn achtergebleven. Maak anders alles goed schoon. Geniet samen van deze mooie ervaring.  Enjoy.