· 

Spelen met eten

Soms kom je grappige artikelen tegen. Natuurlijk gebruikt een Dom vaak (of liever) heel andere attributen tijdens zijn spel, maar dit artikel is zeker leuk om een keer door te lezen. Ik kom graag nog een keer terug op het gebruik van eten. Zelf denk ik dan aan bijvoorbeeld gember of brandnetels. Bij onderstaande voorbeelden moet de ander vooral heel stil kunnen liggen. En dat is wel weer een heel mooie uitdaging.

 

Wat dacht je van het gebruik van honing?  Honing kun je heerlijk op de ander aanbrengen. Het is de kunst om je niet te verroeren. Want voor je het weet zit heel het bed onder de honing. Zodra het is aangebracht, kan de ander beginnen met likken!!!

 

Een beetje voor de hand liggend zijn: aardbeien. Je kunt een aardbei over iemands huid laten glijden. Het spoor dat de aardbei achterlaat, kan vervolgens worden opgelikt. Of je kunt de ander uitdagen door een aardbei voor de mond te houden. En dan op het laatst weg te trekken. Een beetje 'teasen' is toegestaan.

 

Chocolade is de koningin van afrodisiaca! Smelt chocola in een pannetje en laat het afkoelen totdat het lauw aanvoelt. Giet vervolgens voorzichtig de chocola over de ander heen. En...likken maar.

 

Het klinkt misschien een beetje flauw maar slagroom kan best een leuk ‘speeltje’ zijn. Spuit het over jezelf, blinddoek de ander en laat hem (haar) op zoek gaan naar.. .

 

Wat dacht je van het gebruik van ijsblokjes? Zorg ervoor dat de ander een ijsblokje in zijn (haar) mond neemt tijdens de (bijvoorbeeld) orale seks. De kilte van de mond in contrast met de warme huid zal echt dingen doen opwarmen! Waarschijnlijk gebruik je ijsblokjes doorgaans voor heel andere zaken. Ook daar kom ik nog een keer op terug.

 

Suiker mag in deze lijst niet ontbreken. Strooi wat suiker over de ander heen en lik dit langzaam op. Het kriebelt waardoor het erg moeilijk is om niet te bewegen. Volgens kenners voelt 'het likken'  van suiker heerlijk aan. Pas wel op als je met suiker wilt gaan spelen. Blijf uit de buurt van de vagina. Suiker kan de pH-balans verstoren en een infectie of irritatie veroorzaken. En dat laatste moet je kost wat kost zien te voorkomen.

 

(bron women-online.nl)