· 

Beloning

We zitten aan de kust en kijken naar de golven. De sfeer is ontspannen. Ze vertelt mij hoe graag ze hier komt en waarom deze plek zo speciaal voor haar is. Terwijl ze mij dit toe vertrouwt, zit ik aan haar voeten en luister ademloos naar elk woord dat ze zegt. Het is slechts een paar uur geleden dat ik haar bij het vliegveld heb opgepikt. De gedachte is heerlijk dat ik weet dat ze deze keer wat langer blijft en dat we alle tijd hebben.

 

Ik kijk naar haar benen en eindig bij haar voeten. Ze draagt mooie zomerschoenen met een klein hakje. Alsof ze het voelt, doet ze haar schoenen uit en bukt iets voorover naar mij toe. Met haar hand duwt ze zachtjes mijn hoofd naar beneden. Als mijn hoofd bij haar voeten is, kus ik zachtjes de tenen van haar linkervoet. Eén voor één. Terwijl ik haar tenen kus, hoor ik dat ze de riem van de tas verwijdert en om mijn keel klemt. Met één scherpe beweging trekt ze de riem strak aan. Net genoeg om adem te halen. Het lukt mij om een beetje omhoog te kijken. Precies genoeg om te zien hoe ze haar korte broek openritst en hoe ze haar vingers naar binnen laat glijden. Ik zak weer met mijn hoofd en blijf haar tenen kussen. Dan begin ik langzaam aan de tenen te zuigen. Ik merk dat ze geniet en dat haar greep iets losser wordt.

 

Ik strek mij een klein beetje uit. Het geeft mij net dat beetje ruimte waardoor ik ook bij haar hielen kan. Ze tilt haar been op zodat ik iets meer bewegingsvrijheid heb. Haar linkerhand zit nog steeds in haar korte broek en  met de andere houdt ze de riem om mijn nek vast. Het kost mij moeite om te ademen, maar ik geef mij over aan het gevoel. Automatisch schakel ik over op het andere been. En weer begin ik met haar tenen. Opeens voelde ik dat ze mij aan de riem omhoog trekt. Ik gehoorzaam. Ze trekt haar hand uit haar broekje en strekt haar vingers naar mij uit. Ik kus ze en begin te likken. Haar sappen proeven, is de hoogste beloning die ik kan krijgen.