· 

SM-slavin en meesteres

'Hotter than my daughter' levert vaak bijzondere tv-beelden op. Onlangs was er een make-over van een stel BDSM-liefhebbers waarbij Sub Angela (40) haar Meesteres Peggy (60) had opgegeven. Na de metamorfose waren ze allebei nauwelijks meer te herkennen, maar bleek de rolverdeling nog springlevend.

 

Presentatrice Bridget Maasland moest het even zeker weten: "Zij is de Meesteres en jij de Slavin hebt haar opgegeven?", vroeg ze in het tv-programma. "Mag dat wel binnen deze wereld? Niet dat jij straks extra klappen krijgt? Of misschien vind je dat juist fijn. Dat kan natuurlijk ook." Het koppel liet weten dat ze hun levensstijl heel serieus neemt." De BDSM-wereld zit in een verdomhoekje", benadrukte Angela verwijzend naar de veelgebruikte term voor activiteiten in de sfeer van bondage en discipline (bd), dominantie en submissie (ds) en sadisme en masochisme (sm). Beide dames betreuren dat zeer. Peggy en Angela dragen hun BDSM-kleding ook buiten hun ‘speelkamer’ vol 'martelobjecten'. Angela heeft bijvoorbeeld altijd haar halsband (collar) om, het bewijs dat ze Peggy’s bezit is. "Ik vind dat er meer openheid aan mag worden gegeven", aldus Angela. "Dat BDSM helemaal niet zo eng is als men denkt."

 

Zo is het volgens Angela prima dat ze haar Meesteres heeft aangemeld voor een make-over. "Dat is puur uit liefde voor haar", vertelde ze in de uitzending. De hoop was dat Bridget, na een bezoekje aan de speelkamer, een positiever beeld van de levensstijl zou krijgen, maar dat viel tegen. Zo liet Peggy haar een paar zweepjes op haar hand gebruiken, maar kon Bridget zich niet voorstellen dat iemand daar plezier aan beleeft. Toen Bridget het sluitende masker van Angela zag, was het genoeg voor haar en fluisterde ze: "En nu eruit. Doodeng."

 

"Jullie zitten hier qua verhouding op een andere manier in", zei Bridget voor de make-over. "Want Angela: jij bent nu de baas." Peggy deed voor de grap verontwaardigd, maar stemde in. De make-over werd uiteindelijk een succes. "Ik ben zo trots op Angela, dat ze dit over heeft voor mij en voor zichzelf", zei ze tegen de camera. Op Angela’s gezicht was inmiddels een glimlach verschenen. "Ze is zo mooi geworden. Op naar een nieuwe toekomst." Ook Peggy was zeer tevreden. Hoewel ze haar collar op het einde van de uitzending niet droeg, waren de verhoudingen nog wel duidelijk zichtbaar toen ze Angela onder meer Peggy met 'U' aansprak.

 

(bron AD 25-09-2021)