· 

Niet gehoord

In deze rubriek laat ik mensen aan het woord die wat meer willen weten over de wereld van een Sub. Niets is te gek, dus vraag maar raak. Natuurlijk kan het zijn dat je met een bepaalde/specifieke vraag rondloopt. Dan ben je hier op het juiste adres. Ik help je graag verder op weg. Je kunt mij overigens ook een mailtje sturen. Uiteraard zal ik altijd met respect met je vraag omgaan.

 

Misschien kom ik net kijken in de wereld van BDSM, maar ik heb wel gemerkt dat er veel onwetendheid is en wat je op 'social media' ziet, vaak een 'harde(re)' kant is. Dat laatste is overigens prima, maar de wereld van een Sub is echt veel meer dan vernederd worden of je (kei)hard laten slaan door een Meester(es). Als ik filmpjes bekijk of ervaringen lees, is het een kant die mij persoonlijk minder (aan)trekt. Overigens met alle respect voor alle Subs die daar wel voor kiezen. Ik heb gemerkt dat het soms ook mensen afschrikt en dat is jammer. Zo wil ik er met deze site uitspringen door de 'iets zachtere kant' te belichten omdat ik geloof dat daar een doelgroep zit die nu weinig tot niet wordt gehoord. Daarnaast zijn er natuurlijk ook mensen die graag een keer de BDSM-wereld willen betreden zonder meteen Sub te zijn. Tegen hen wil ik zeggen: "Wees welkom".

 

Subje

 

subsworld555@gmail.com