· 

Kus mijn voeten

Hij was zijn presentatie aan het afronden, toen hij haar opmerkte. De vrouw liep het café binnen en ging aan een tafel bij het raam zitten. Een rilling liep over zijn lijf en even leek het of de tijd stil stond. Ze zag er zo krachtig en gracieus uit dat hij zijn ogen niet van haar af kon houden. Er waren op dit moment van de dag weinig mensen binnen. Hij probeerde haar niet aan te staren, maar kon het niet laten. Elke keer gleden zijn ogen van de laptop naar deze mysterieuze dame.

 

Ze bestelde een espresso en dronk deze met kleine teugjes langzaam op. Alsof ze het voelde, keek ze hem strak aan. Hij schaamde zich voor het staren, maar deed niets. Aan haar houding kon hij niets aflezen. Zo wist hij niet of ze zich aan het gestaar irriteerde of dat ze juist van deze aandacht genoot.  Deze bijna goddelijke vrouw droeg een fantastische jurk. Van de plek waar hij zat, kon hij haar prachtige benen goed zien. Zijn aandacht werd vooral getrokken door haar vuurrood gelakte tenen. En weer was daar die rilling. Terwijl hij naar haar keek, stond ze op en liep weg. Achteloos liet ze haar servet vallen. Hij aarzelde geen moment en schoot overeind om haar te volgen. Even was hij haar kwijt. Een licht gevoel van paniek maakte hem meester. Voorzichtig wierp hij een blik in het vrouwentoilet. Alle deuren waren 'Open'. Opnieuw zag hij een servet op de grond liggen. Ditmaal bij de middelste wc-deur. Hij glimlachte, naderde voorzichtig en bukte om het servet op te pakken. Alsof ze zijn aanwezigheid voelde, merkte hij dat de deur een klein stukje openging. Zijn adem stokte in zijn keel. Met een been duwde ze de deur verder open. Het volgende moment verloor hij zijn evenwicht en zakte neer op zijn knieën. Pal voor de voeten van de vrouw. Automatisch bukte hij zijn hoofd, deed haar schoenen uit en kuste haar voeten. Ze lachte. Uiteraard had ze ook deze keer gelijk. Ze kon hem altijd het gevoel geven dat hij de Sub was. Hij genoot. En als hij eerlijk was, wie wilde nou niet bij haar onderdanig zijn.