· 

Klaar voor de volgende ronde...

Het is al laat als ik de straat op ga. Gekleed in slechts een jas en hoge laarzen vertrek ik op mijn fiets richting mijn meester. Koud is het niet, maar ik bibber wel. Spanning? Ik durf het niet met zekerheid te zeggen. Ik trappel stevig door en voel hoe een warme gloed door mijn lichaam trekt. Onderweg herhaal ik snel in mijn hoofd wat ik allemaal in mijn tas heb gestopt. Het was een beetje 'last minute' werk, maar ik weet zeker dat ik zo goed als alles bij mij heb. Ik heb de stoplichten mee en de wind in de rug. Binnen het kwartier ben ik dan ook bij het huis van mijn meester.

 

Snel zet ik mijn fiets op slot en ga via achterom naar binnen. Alles is open. In het huis brand licht. Zachtjes loop ik richting de bank. Ik doe mijn jas en laarzen uit en zet mijn tas op de grond neer. Dan loop ik naar de hoek en neem plaats met mijn neus tegen de muur en met mijn handen op mijn rug. Ik buig lichtjes en doe mijn kont omhoog. Het duurt niet lang of ik voel hoe mijn meestert nadert. Hij rommelt wat in de tas, doet boeien om mijn polsen en klikt ze aan elkaar vast. Ik mag een stapje naar achteren doen, mijn benen meer spreiden en een beetje verder voorover buigen. Met zijn vingers inspecteert hij mijn gaatjes waarna ik zijn vingers mag aflikken. Gevolgd door de vraag 'of ik lekker smaak'. Dan glijdt hij met zijn handen over mijn borsten waarbij hij een keer flink hard in mijn tepels knijpt. Ik ril.

 

Zijn handen volgen de weg richting mijn billen om daar een paar keer flink uit te halen. Even ben ik mijn evenwicht kwijt, maar herstel mij snel. Net genoeg om de volgende klappen op te vangen. Ik mag met mijn meester meetellen. Met een extra opdracht. Na elke klap mag ik ‘Dank u wel’ zeggen. Twintig op de een en twintig op de andere bil. Meester wisselt af. De ene keer is het een harde en de andere keer een wat zachtere tik. Of de ene keer vol op de bil en de andere keer net wat lager. Meester heeft er lol in. Voor mij is het lastiger om in te schatten waar en wanneer de volgende slag is. Als we bij de veertig zijn, slaat meester nog een keer goed hard en mag ik overeind komen staan. Het duizelt, maar ik voel al snel de zuurstof door mijn lijf gaan. Ik haal een paar keer diep adem en bedank mijn meester nogmaals.

 

Het volgende moment kniel ik voor mijn meester neer. Eerst kus ik zijn voeten en ga dan goed voor hem zitten. Ik maak zijn broek los, haal zijn piemel eruit, open mijn mond om hem lekker diep in mijn keel te laten glijden. Waarom weet ik niet, maar ik hou van pijpen en helemaal mijn meester. Inmiddels heb ik aardig geleerd mijn ademhaling te regeluren. Als meester het genoeg vindt, mag ik even uitrusten aan zijn voeten. Terwijl hij geniet van een kopje koffie, neem ik af en toe een likje uit mijn bakje water. Dat heeft meester eerder al eerder voor mij klaargezet. Meester doet mijn collar een gaatje strakker, mijn enkelboeien om en ik mag als een hondje voor hem gaan staan. Dan duwt meester mijn staart met plug anaal naar binnen en bevestigd een riem aan mijn collar. En ik…. ben klaar voor de volgende ronde.