· 

Gloeiende kont

Mijn kont gloeit nog na van de eerste opwarming. Het is al weer veel te lang geleden dat ik de hand van mijn Meester op mijn billen heb gevoeld. De eerste slagen kon ik nog makkelijk opvangen, maar daarna ging het mij minder af. Hoe ik mijn focus ook probeer te verleggen, het lukt mij niet om in het ritme van mijn Meester mee te gaan. Natuurlijk merkt mijn Meester het op en spoort mij aan om mij over te geven.

 

Als Meester klaar is met mijn billen en stopt, voel ik de spanning wegebben. Ergens vind ik het jammer dat hij niet verder gaat. Voorzichtig laat ik mij van zijn knieën glijden en beland zachtjes op de grond. Meester zit heerlijk onderuit gezakt. Ik knoop zijn broek open en haal zijn piemel tevoorschijn en begin er zachtjes op te zuigen. Dan laat ik zijn piemel naar binnenglijden. Lekker diep uiteraard. Af en toe hap ik even naar adem en spiek door mijn wimpers of mijn Meester aan het genieten is. Gelukkig is dat het geval. Dan maakt Meester aanstalten om op te staan en leidt hij mij naar de tafel. Ik buig voorover, gooi mijn kontje omhoog en span mijn billen aan. Ik voel hoe de pik van mijn Meester anaal naar binnenglijdt. Dan wisselt hij van gaatje en stopt in het eerste een plug. Na een paar flinke stoten mag ik knielen en komt Meester in mijn mond klaar en slik ik met veel plezier zijn sperma door.

 

En weer mag ik voorover buigen. Mijn billen zijn inmiddels afgekoeld. Met de riem uit zijn broek zorgt Meester ervoor dat ze in no-time weer rood zijn. Het gloeit en doet pijn. Ik probeer met mijn kont te draaien, maar Meester houdt het allemaal goed in de gaten en zorgt dat ik geen kant op kan. Meester pakt zijn potje potje tijgerbalsem uit zijn broekzak en haalt de plug eruit. Met een flinke klodder erop wordt de plug teruggebracht. In mijn andere gaatje stopt Meester talloze kleine balletjes die aan een lang touwtje zitten. Eveneens voorzien van tijgerbalsem. Dan mag ik draaien. En gaan zitten op de tafel. Het brandt van binnen en mijn billen gloeien. Meester plaats klemmen op mijn tepels en draait ze stevig aan. Dan haalt hij een blinddoek tevoorschijn. Ik tril even en hoor het strijken van een lucifer. Voor ik het besef voel ik de eerste warme stroom van kaarsvet over mijn tepels naar beneden glijden en kan de pret voor mijn Meester beginnen.